Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HTC će svoj prvi pametni sat predstaviti početkom godine?

None Foto: Ivan Hruškovec/24sata

O HTC-ovu satu već se dugo govori, a prema najnovijim informacijama trebao bi stići u veljači. Naglasak bi trebao biti na vrhunskom dizajnu i dugotrajnoj bateriji.

Nosivi gadgeti su i sadašnjost i budućnost, a u utakmicu pametnih satova uključuje se još jedan veliki tehnološki igrač. Tajvanski HTC bi mogao sljedeće godine ponuditi svoj prvi pametni sat - HTC One Watch. 

Na Twitteru se počelo nagađati da bi HTC u veljači mogao predstaviti svoj dugo iščekivati pametni sat i da će biti riječ o lijepom i elegantnom rješenju. 

Sat će dakako pokretati Android sustav, a očekuje se da će kružni ekran sata imati ekran rezolucije 360 x 360 piksela. Lani se nagađalo da bi sat mogao izaći na tržište prije Božića 2015. godine, no od tog termina se odavno odustalo. 

Dok HTC još 'pegla' svoj sat prvijenac, stručnjaci nagađaju da bi HTC-ovo rješenje moglo biti fokusirano na dugotrajnost baterije te na lijepi dizajn. 

HTC inače sve više gubi komad tržišta pametnih mobitela pa su nedavno proveli i velika rezanja i uštede što je moguće utjecalo i na sporiji razvoj pametnog sata. 

<div> <blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">HTC fans, you&#39;ll finally have One watch to call your own come February.</p>&mdash; Evan Blass (@evleaks) <a href="https://twitter.com/evleaks/status/672252259166720000">December 3, 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script> </div>
Komentari (1)
  • wau, pogle sve te stvari za koje necu imat novaca :)

    7. 12. 2015,   22:55