Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pet tipova cura s Instagrama koje nam baš jako idu na živce

None Foto: http://instagram.com/jenselter 4

Tko je gori - one koje na Instagramu svaki dan objavljuju kakvo je vrijeme ili one koje slikaju sve što su jele? A možda one koje baš sve začinjuju #hashtagom!

Već smo jednom pobrojali 5 tipova cura s Instagrama koje volimo gledati, ali nam zapravo idu na živce, a ovo je 5 sličnih tipova - one čije fotografije ne možemo prestati gledati iako pritom redovito okrećemo očima. 

6. Prognostičarke očitog

Pao je snijeg. Ako niste vidjeli na statusima, vidjet ćete kod njih na Instagramu. Prozori su ionako zastarjeli. Snijeg 1, snijeg 2, još snijega, mećava. Nekad će to biti balkonski kadrovi, a nekad čak i uživo, iz prirode! One vole prirodu, priroda voli njih pa je anđeo u snijegu često ukazanje u njihovim zimskim galerijama. Bez brige, s proljećem stižu i prvi vjesnici – krupni kadrovi jaglaca.

7. #osoba

Ima milijun followera i niti jednu stalnu temu, a slike su joj u drugom planu jer na kraju ipak više toga želi reći riječima. Heštega cijele rečenice, svaku emociju, svaki detalj. U idućoj osobnoj će joj uz podatke stajati (#) jer bez njega više ništa nema značenje ni vrijednost, pa u šali govori da će si ga tetovirati, a potajno stvarno to i misli.

8. Život je godišnji!

Djevojka koja je češće na nekom odmoru nego na nekom poslu. Možda joj je to posao, pomišljate dok gledate galeriju njenih neprekidnih putovanja kojoj bi pozavidjela i prosječna turistička agencija. Naravno, dominiraju preplanule hrenovke s plaže, egzotično raslinje i nezaobilazni kokteli. Kad želi pokazati da je svjetska žena ode negdje istočno pa se slika po tržnicama sa šarenim šalovima, etno torbama, dječicom i začinima.

interiordesignhouses

9. Catering, to sam ja!

Jedan od prvih izdanaka Instagrama, a i dalje jedan od popularnijih, gurmani i oni čiji se dnevni obroci slažu brižnije nego cure u backstageu tjedna mode. Nakon što je prvi put upalilo, 80 posto profila je tema: "a što sam jela danas”, a kad n-ti put vidiš tost s avokadom i tri zrna nečega nehajno rasuta za koloristički efekt, samo želite otrčati u prvu pekarnicu i zgrabiti burek!

Fotolia

10. Nisam mršava nego fit. Ful je lako, možeš i ti! 

Ona je u nekom trenutku počela vježbati, bilo da je prije imala koju kilu viška ili samo nije bila u formi i odjednom, bam! Prosvjetljenje! Proaktivnost pršti iz slika njenih priprema za jogging, novih vs. iznošenih tenisica, bandaži, čučnjevitih guzova iz teretane, proteinskih shakeova na ‘after’ selfiju. Ah da, ima i zgodnog trenera.

http://instagram.com/jenselter

Komentari (63)
  • Pa upravo ste Vi ti koji nam plasiraju te iritantne stvari i "informirate" nas sa kompleksašima

    2. 4. 2015,   21:54
  • #iritacija #24sata

    3. 4. 2015,   00:36
  • najdosadniji su mi ipak gym freekovi, na svakoj slici je njihova istrenirana guzica ili torso..ok, nabildan-a si, super! ali mora li bas svaka slika biti s tvojim polugolim tijelom??

    2. 4. 2015,   22:00