Obavijesti

Tech

Komentari 11

I ovo je znanost: Novi gadget poboljšat će okus svakog piva

I ovo je znanost: Novi gadget poboljšat će okus svakog piva
1

Ovaj maštovit i uzbudljiv uređaj izazvao je veliku zainteresiranost zaljubljenika u pivo. Prikupljeno je već dovoljno sredstava za serijsku proizvodnju ovog gadgeta

VIDEO

Budućnost je stigla i učinila je vaše pivo boljim! Otprilike tako bi se mogao opisati izum tvrtke Fizzics. Ovaj američki startup kreirao je točionik nove generacije koji svakom pivu poboljšava okus ! Zvuči savršeno, a sudeći prema prvim kušačima stvar doista i funkcionira.

Tajna Fizzics točionika je u tome što stvara gotovo savršenu pjenu jer za točenje koristi zvučne valove , a ne potisne plinove poput dušika ili CO2 koji se obično koriste u točionicama piva.

Fizzics tako pri točenju napravi male čvrste balončiće u pjeni koji traju puno dulje, a ne upropaštavaju karbonizaciju. Tako dobiju oblik tvrđe pjene kao kod Guinnessa. A kako ne koristi dodatke poput dušika niti ne mijenjaju okus originalnog piva.

VIDEO

- Većina ljudi to ne zna, ali većina okusa piva se osjeti kroz nos. A naš proces pojačava aromu piva i ono se osjeti bogatije s našom pjenom - otkriva Philip Petracca, suosnivač i direktor Fizzicsa.

Vlasnici tvrde da će njihov uređaj popraviti okus čak i manje kvalitetnim pivima !

Ovaj maštovit i uzbudljiv uređaj izazvao je veliku zainteresiranost zaljubljenika u pivo pa su mnogi već donirali i investirali u kampanju za prikupljanje novca kako bi se napravila proizvodnja za široku potrošnju.

Fizzics točionik namjeravaju prodavati po 199 dolara kada dođe u trgovine, ali za one koji doniraju u kampanju na Indiegogu cijena je jeftinijih 119 dolara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama