Obavijesti

Tech

Komentari 74

Igrali smo PES 2020: Uz novo ime i bizarna postava Hrvatske

Igrali smo PES 2020: Uz novo ime i bizarna postava Hrvatske
4

Novi nastavak kultnog serijala nogometnih simulacija od danas je dostupan na računalima i konzolama.

VIDEO

Najnoviji nastavak slavnog japanskog serijala nogometnih simulacija danas je napokon izašao, i to s vrlo bizarnim imenom: eFootball Pro Evolution Soccer 2020.

Pobijedili smo Azerbajdžan u novom PES-u kad naši već nisu sinoć:

Zahvaljujući partnerstvu s Barcelonom, igrači katalonskog velikana imaju nešto detaljnije modele od onih koji ne igraju za klubove koji usko surađuju s kreatorima PES-a iz Konamija.

Tako npr. Rakitić izgleda puno autentičnije od Modrića, a ovogodišnji pad forme našeg kapetana koji je jučer proslavio 34. rođendan također je evidentan i nešto slabijom ocjenom koja sada iznosi 89, dva boda manje od prošle godine.

Unatoč tome, Modrić je i dalje naš najbolje ocijenjeni igrač. S tom se procjenom možda neće svi složiti, no ono što je puno sigurnije za reći jest da Konami baš nije uložio previše truda u početnu postavu hrvatske reprezentacije za koju je malo reći da je bizarna, što po pitanju nekih startera, što u vidu njihovih pozicija, kao što možete vidjeti u videu iznad.

Pogledajte kakvu konkurenciju PES 2020 dobiva krajem mjeseca:

Ostale novosti uključuju mogućnost korištenja nogometnih legendi kao što su Diego Maradona i pokojni Johan Cruyff kao avatara u kultnom Master League modu, kao i ekskluzivno partnerstvo s Juventusom. Nadolazeća FIFA 20 i dalje će nuditi talijansku ligu i sve igrače giganta iz Torina, samo što će Stara dama u toj igri nositi neslužbeno ime Piemonte Calcio.

Konami je ove godine osigurao jednako ekskluzivnu licencu Manchester Uniteda te nimalo sumnjivo u svojoj posljednjoj inačici prezentira "Crvene vragove" kao jednog od favorita za naslov prvaka Engleske, usprkos krajnje suprotnom stanju stvari na terenu kojemu smo mogli svjedočiti u zadnjih nekoliko godina.

Naravno kako EA Sports sprema vrijednog konkurenta s vlastitim adutima, neki od kojih su bolji i od Messija, tako da ostaje za vidjeti koja će od ove dvije visokobudžetne nogometne igre slaviti do kraja tekuće sezone. Prvi domaći FIFA 20 turnir počinje već krajem ovog mjeseca u sklopu Esports prvenstva Hrvatske, a više detalja o istom biti će otkriveno uskoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu