Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskonov Meshtar jača Wi-Fi u kući, radi sa svim operaterima

None Foto: Iskon 5

Iskonov novi mesh uređaj pokrit će vaš stan ili kuću jednom kvalitetnom Wi-Fi mrežom. Jednostavno se instalira i lagano njime upravljate, a radi puno bolje od Wi-Fi extendera

Ako nemate dovoljno jak Wi-Fi na terasi ili u spavaćoj sobi, Iskon je danas predstavio alternativu raznim pojačivačima signala. MESHtar je novi uređaj koji pomoću mesh tehnologije popravlja i širi signal u domu i rješava probleme mrtvih zona. 

Dok Wi-Fi extenderi stvaraju posebnu vezu, koja slabi s udaljenosti, mesh se sastoji od nekoliko uređaja, odnosno čvorova, koji se povezuju u jedinstvenu Wi-Fi mrežu, a njihov smještaj unutar prostora te mrtve zone će ispuniti jednakim signalom. Svi uređaji u mesh mreži će i međusobno komunicirati te rasporediti snagu ovisno o potrebi kako bi Wi-Fi performanse bile najbolje za korisnika. 

Iskonov MESHtar je uređaj  koji možete koristiti bez obzira na operatera, a korisnici će imati prednost poput garancije na uslugu/uređaje i 24-satnu korisničku podršku u slučaju nekih dodatnih pitanja ili pomoći pri samoinstalaciji. 

Foto: Iskon

Sami uređaji se lako instaliraju, imaju i dodatnu aplikaciju koja ima mogućnosti poput roditeljske zaštite ili kreiranja mreže za goste (što može biti dobro za iznajmljivače apartmana). Nudi se u nekoliko paketa (S, M i L), a najmanje će pokriti do 90 kvadrata. 

Komentari (1)
  • pravo pitanje je zbog čega uopće svi isporučuju smeće od rutera koji nisu u stanju pokriti ni 20 kvadrata

    17. 7. 2019,   09:00