Obavijesti

Tech

Komentari 9

Isprobali smo F1 2017: Užitak jurnjave u bolidima iz snova

Isprobali smo F1 2017: Užitak jurnjave u  bolidima iz snova
4

Kilometri i kilometri za volanom potrebni su kako bi postali pravi majstor, ali F1 2017 nudi gomilu zabave i pritom izgleda spektakularno. Od danas je možeš osvojiti uz 24sata video!

VIDEO

Dobitnik igrice F1 2017 je Karlo Noah Pauz
Čestitamo sretnom dobitniku!

Dok se u stvarnosti vodi bitka između Vettela i Hamiltona, a blizu im je i Bottas, na naša računala i konzole stigla je nova inačica Formule 1 u kojoj možemo pokazati svoje umijeće. 

Codemasters je i u slučaju F1 2017 učinio puno kako bi igra s novim opcijama i modovima bila i dalje svježa, a ono što će vam najviše upasti u oči je spektakularan izgled igre. Staze i bolidi izgledaju nevjerojatno detaljno, a mogućnost biranja različitih vremenskih uvjeta i početka utrke daju vam priliku da vozite u Monte Carlu usred noći, što je stvar koju svakako treba isprobati. Osim svih timova iz ove sezone i aktualnih bolida, odlična je stvar i da možete voziti neke od legendarnih bolida, a najstariji je McLaren MP4/4 iz 1988. godine (ovaj je auto bio ekskluziva). Ukupno se nudi 12 klasika, a svaki ima svoje posebnosti u vožnji.

Početnicima će korisno biti da mogu pomicati razinu inteligencije protivnika i postupno je podizati kako napredujete. Odlčite li se na karijeru, čekat će vas odlično dizjanirana priča, ali i nevjerojatna količina detalja. Od upravljanja motorom, razvoja i nadogradnji, pa do samih postavki na stazi, lako se izgubiti u toj šumi podataka, ali želite li se posvetiti svakom detalju koji vam može donijeti pobjedu, samo naprijed. Naravno, treba znati i što radite s kojim dijelom bolida. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Facebook stanica "24sata video" daje ti šansu da osvojiš F1 2017!

Ono što od vas očekujemo od tebe je da "lajkaš" 24sata video na Facebooku i najkreativnije odgovoriš na pitanje: "Tko ti je najdraži partner za igranje igara i zašto?" Nagradni natječaj traje do 14. rujna 2017. godine stoga postanite fanovi stranice 24sata video i pokažite svoju kreativnost u odgovorima. 

Pročitaj pravila natječaja.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje