Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jesu li zakasnili? Appleov sat navodno krenuo u proizvodnju

None Foto: Apple

China Times navodi iz svojih izvora u Appleovoj opskrbnoj liniji da se proizvode moduli za satove koji bi mogli na tržištu biti u drugoj polovici ove godine.

O Appleovu pametnom satu, poznatom kao iWatch, već dugo kruže brojne glasine, a najnovija je da je sat napokon krenuo u proizvodnju.

Dok su brojne kompanije već na tržištu predstavile svoje najnovije satove, China Times navodi iz svojih izvora u Appleovoj opskrbnoj liniji da se proizvode moduli na kojima se nalaze procesori, DRAM i flash memorija. Takvi se moduli mogu koristiti u uređajima poput satova, ili MP3 playera, no China Times ne otkriva više tehničkih detalja. 

Navodi se druga polovica ove godine kao termin izlaska uređaja te da u drugom kvartalu ove godine kreće proizvodnja do 3 milijuna jedinica, što će se kasnije povećati na 14-15 milijuna, prenosi Mashable.

Naravno, ovo treba uzeti s dozom rezerve, jer Apple i dalje šuti o iWatchu. Iako, izjave čelnika kompanije sugeriraju da se okreću novim kategorijama uređaja. 

Komentari (25)
  • Dobra je meni moja Festina

    30. 4. 2014,   19:38
  • Više sam za Nauticu, Festinu i slične. Taman mi treba da mailovi još na sat počnu dolazit ili slično.

    30. 4. 2014,   22:48
  • opet hrpa negativnih komentara, samo zato jer je vezano uz apple, a nikome nije smetalo sto je samsung izbacio svoje satove, upitne svrhe.. jesmo malo cudan narod

    1. 5. 2014,   23:44