Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Još jedno izdanje DAMconfa oduševilo je brojne sudionike

None Foto: 5

Dojmovi nakon nedavno održanog trećeg izdanja DAMconfa se još uvijek sliježu. Bilo je uistinu svega – inspirativnih predavanja, zanimljivih panela, nagradnih igara, te jela i pića.

Što ste naučili na ovogodišnjem DAMconf-u?

Nije lako zaboraviti gromoglasne zvukove Rage Against the Machine uz koje Scott Gould započinje svoju prezentaciju o engagementu, inspirativne primjere kreativnih kampanja koje je iz Londona donio David Skerret.

Prezentacija o budućnosti UXa Nicka Bićanića, probudila je glad publike i potaknula da i sami iskuse nove načine interakcije s tehnologijom.

Voditelji DAMconfa, Daniel Bilić i Ermin Preljević, pobrinuli su se za zanimljivu i ugodnu atmosferu, a nakon završetka konferencije, opustili su se uz organizatore na after party-u.

Bilo je uistinu svega – inspirativnih predavanja, zanimljivih panela, nagradnih igara, pića i jela, a sve zahvaljujući sponzorima Francku, Burger Kingu, Dukatu i Carlsbergu.

Damconf posebne zahvale posvećuje generalnom sponzoru A1 te Addiko Bank Hrvatska i Uniqa osiguranju koji su ove godine podržali organizaciju konferencije. Zahvale dijele i agencijskom partneru UM Zagreb te svim ostalim sponzorima i medijskim pokroviteljima.

Ipak, najviše zahvale pripadaju svim posjetiteljima, njih gotovo tisuću, koji daju svrhu svemu što DAMconf jest već petu godinu zaredom. I dok se dojmovi sliježu, planira se još veći i bolji DAMconf 2019.

Ako želite saznati više o DAMconf konferenciji poslušajte doživljaje govornika i panelista na sljedećem linku:

Komentiraj, znaš da želiš!