Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kakav biser: Uhitili ga jer je lajkao svoju tjeralicu na Fejsu

None Foto: Cascade County Police 2

Levi Charles Reardon (23) bio je u bijegu od policije zbog krađa i prijevara kada je na Facebooku naletio na svoju fotografiju na lokalnoj stranici Crimestoppers

Većina nas bar nekoliko puta dnevno provjeri Facebook. Nosimo ga na odmore, objavljujemo fotografije ili igramo igrice. Kolika je Facebook postao ovisnost svjedoči priča iz Montane. Levi Charles Reardon (23) bio je u bijegu od policije zbog krađa i prijevara kada je na Facebooku naletio na svoju fotografiju objavljenu na lokalnoj stranici Crimestoppers, na kojoj se objavljuju fotografije traženih sumnjivaca, javlja Yahoo. Što mu je u tom trenu prolazilo kroz glavu i ponukalo ga da lajka svoju fotografiju, ne zna se, no, odlučio je napraviti točno to. Policija ga je ubrzo potom locirala i završio je u pritvoru. Trenutačno čeka izlazak pred suca zakazan za kraj ovog tjedna.

Cascade County Police

Reardon očito nije čitao nedavne vijesti. Naime, novinske stupce punio je Roger Ray Ireland, još jedan bjegunac, koji se preko Facebooka pohvalio kako ga policija nikada neće pronaći, a također je lociran i uhićen baš zbog svog statusa. 

O tome kako ljudi ne mogu bez Facebooka svjedoči i žena uhićena nakon što je objavila selfie s autom koji je nedugo prije toga ukrala. 

Možda ovi primjeri pokazuju kako ipak ne bi trebalo baš sve objavljivati na društvenim mrežama...


Komentari (24)
  • "bistar" neki lopov:-))))

    4. 5. 2015,   11:59
  • Hahaah jaojoooj....

    4. 5. 2015,   12:22
  • doduse on nije morao ni lajkovat na tu svoju potjernicu doviljno je bilo da se prijavi na taj svoj fb racun haha. vec su oni njega pratili tj fb ga je stavio u bazu podataka trazeni i cim se markirani racun prijavi oni zovu policiju i govore lokaciju i to je sva matematika danasnja haha

    4. 5. 2015,   12:56