Obavijesti

Tech

Komentari 1

Koliko ćete čekati u restoranu? Google će vam sada i to otkriti

Koliko ćete čekati u restoranu? Google će vam sada i to otkriti
1

Google u svoje aplikacije ovih dana uvodi niz noviteta, pa će korisnici uz vrijeme čekanja u restoranima, kroz Googleovog Asistenta prijateljima puno lakše moći poslati novac

VIDEO

Aplikacija Google karte uskoro će, u verziji 4.47 korisnicima pametnih telefona omogućiti da saznaju prosječno vrijeme čekanja u restoranima. 

Odsad će korisnici putem ove aplikacije moći saznati koliko je prosječno vrijeme čekanja u više od milijun restorana diljem svijeta, stoji u priopćenju gupacije Alphabet. 

Popis restorana još nije otkriven.

Iz tvrtke najavljuju još jednu zanimljivu funkciju. Uskoro će uz pomoć njihove aplikacije biti moguće pristupiti korisnim informacijama koje se odnose na vožnju javnim prijevozom u većim svjetskim gradovima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slične informacije već nudi konkurentska aplikacija Citymapper koja je zasad raspoloživa samo u Parizu, New Yorku, Hong Kongu, Taipeiju, Los Angelesu, New Delhiju, Moskvi, Singapuru, Madridu, Barceloni, Kijevu i Budimpešti. 

Asistent šalje novac prijateljima

via GIPHY

Googleov Asistent sada će omogućiti i da prijateljima lakše pošaljete novac, ako ste ostali dužni za ručak ili kad se dogovarate za kupnju karata za koncert... Internetski div najavio je da ćete od ljudi koje imate u kontaktima na Android i iPhone uređajima moći zatražiti novac i to jednostavnom glasovnom naredbom. Slične funkcije u sljedećih nekoliko mjeseci stižu na Google Home i ostale zvučnike s njihovim digitalnim pomoćnikom. Inače, Siri je tu opciju dobila još lani, a uskoro bi i Amazonova Alexa trebala omogućiti transakcije među prijateljima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota
Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije