Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljudima koji čekaju u redu za iPhone sad će dostavljati hranu

None Foto: STEPHEN LAM 5

Servis za dostavu hrane Deliveroo omogućio je ljudima koji čekaju u 12 zemalja na novi iPhone da iz reda pred trgovinom naruče hranu, kako ne bi izgubili svoje mjesto.

Čekanje u redu za novi telefon može se činiti bizarnim, međutim Appleovi fanovi već godinama strpljivo se stanu u red kako bi među prvima na svijetu kupili novi telefon i mogli se time pohvaliti prijateljima. 

Apple introduces new iPhone 'INOVACIJA KOŠTA' Šef Applea brani visoku cijenu iPhonea: Skupo ih je izrađivati

Iako je redova posljednjih godina manje i kraći su, jer se telefon može dostavom dobiti istoga dana, za očekivati je da će ih biti i za iPhone XS i XS Max koji u prodaju kreću ovog petka. U tom ritualu iščekivanja mnogi će vjerojatno i ogladniti, a kako ne bi izgubili mjesto, dostavni servis Deliveroo omogućit će čekačima da naruče hranu u 12 zemalja (Australija, Belgija, Francuska, Njemačka, Hong Kong, Italija, Irska, Nizozemska, Singapur, Španjolska, Ujedinjeni Arapski Emirati i Velika Britanija), prenosi CNet. SAD nisu među njima.

A demonstration of the newly released Apple products is seen following the product launch event in Cupertino | Autor: STEPHEN LAM Foto: STEPHEN LAM

Sve što će trebati napraviti je označiti lokaciju Appleove trgovine pred kojom se čeka telefon i hrana će stići iz nekog od restorana u blizini, ako je otvoren.

Komentari (25)
  • Koji su to idioti....

    19. 9. 2018,   20:59
  • Hahahahaha nije bolest sve sta boli...

    19. 9. 2018,   20:57
  • Nek im dostave malo pameti.

    19. 9. 2018,   21:28