Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mate 20 Pro najbolji je telefon, Fortnite top mobilna inovacija

None Foto: Epic Games

Huaweijev Mate 20 Pro najbolji je mobitel u prošloj godini, dok je Googleov Night Sight za kamere top disruptivna inovacija. Najbolji nosivi gadget je Galaxy Watch, a nagradu je osvojio i Fortnite

I dok se čeka dolazak Huaweija P30, kineski div je na sajmu mobilnih tehnologija u Barceloni dobio GLOMO (Global Mobile Awards) nagradu za Mate 20 Pro, kao najbolji mobitel prošle godine. 

Žiri u svom obrazloženju navodi kako je 'Matina' pobjeda bila premoćna i to zbog fantastičnih kamera, stabilizacije i trajnosti baterije što je dokaz Huaweijevih napora da postanu vodeći igrač u industriji pametnih telefona. 

Stručnjaci su GLOMO nagrade podijelili u cijelom nizu kategorija, a Googleu je tako pripalo priznanje za disruptivnu inovaciju Night Sight, odnosno noćni mod snimanja fotografija koji smo premijerno vidjeli na Pixelu 3. 

Ni ova dodjela nije mogla proći bez Fortnitea. Epicu je tako za njihovu megapopularnu igru pripalo priznanje za općenitu mobilnu inovaciju. Samsungov Galaxy Watch najbolja je nosiva tehnologija.
 

Komentari (20)
  • Najjjjbolji mobitel, imam ga vec 3 i pol mjeseci i ne bi ga mijenjao, super brzo punjenje, ekran, velik mobitel, baterija odlicna, najjj

    28. 2. 2019,   14:59
  • Da i mogli su napisat kako igrica propada radi Apexa koja je u rekordnom rastu sta se tice BR igrica

    28. 2. 2019,   12:13
  • Samo PUBG

    28. 2. 2019,   12:59