Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

MAXtv imao velikih problema, ali dobit ćete besplatne pakete

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

HT je u petak imao velikih problema s radom MAXtv usluge, ali i u subotu su se neki korisnici žalili da im još ne radi. Korisnicima odgovaraju da bi trebali isključiti iz struje i ponovno uključiti MAXtv uređaje.

Brojni korisnici Hrvatskog Telekoma od jučer su imali velikih problema s radom MAXtv usluge, a žale se i na rad interneta. U komentarima na Facebooku HT-a neki korisnici se i u subotu ujutro žale kako im je internet spor, ali i da im televizija ne radi.

Iz Hrvatskog Telekoma su se ispričali korisnicima te su rekli kako se radi o tehničkom kvaru. Dodali su kako stručnjaci ulažu sve napore i očekuju da će teškoće uskoro biti otklonjene, a korisnicima su rekli i da restartaju svoje uređaje i pričekaju koju minutu da stvar proradi.  

Upravo je isključivanje MAXtv uređaja i ponovno uključivanje u struju i najčešći odgovor koji su uputili na brojne upite korisnika i tijekom subotnjeg jutra. 

Kao znak isprike, korisnicima će dati besplatan paket sadržaja tijekom siječnja, no još nisu precizirali što će to biti.

Komentari (82)
  • Najskuplji i najsporiji internet u Europi... a da je ovo i malo slično državi, T com bi trebao građanima isplaćivati neku dividendu pošto smo u bivšoj državi tel.priključak plaćali 2 000 tadašnjih DEM... po tome dakle, građani imaju udjela u infrastrukturi... ali hade3ejovom bezobzirnom i sumanutom privatizacijom pri kojoj je uvjet bila samo njihova provizija, dobili smo ove reketare iz T coma, najskuplje i najlošije usluge u EU i sitna slova u ugovorima koji je nemoguće raskinuti bez natezanja...

    29. 12. 2018,   11:18
  • može besplatni "Slavonski" paket ... ono... kulen, slanina, krvavice, šunkica itd ? ja sam za !

    29. 12. 2018,   10:59
  • Ništa nije besplatno....

    29. 12. 2018,   10:29