Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mentor Mate Rimca: Sami mijenjajte programe, ne čekajte

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL 4

Jubilarna 5. konferencija ‘Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska’ održat će se u petak, 15. studenog, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma uz vrhunske predavače

U svakoj našoj generaciji imamo barem desetak novih ‘rimaca’, kaže nam Ivan Vlainić, nastavnik u Srednjoj strukovnoj školi Samobor, prvi mentor međunarodno poznatog proizvođača električnih automobila Mate Rimca.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL No Rimac je jedan, a da bi sustav prepoznavao i davao pravu podršku svakome tko bi mogao postati nova zvijezda biznisa, umjetnosti ili društvene scene, važno je taj sustav i unapređivati. I to je ono što prof. Vlainić radi iz dana u dan.

Ovo ljeto maturirali su prvi elektroinstalateri koji su učili kako u kući postaviti instalacije povezane najsuvremenijim tehnologijama na centralno računalo, pojašnjava Vlainić. O tome zašto je važno stalno unapređivati kurikulume u školama, ne čekajući da ih pošalje ministarstvo, Ivan Vlainić ispričat će 15. studenog u Zagrebu na jubilarnoj petoj konferenciji “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska” u organizaciji 24sata.

Foto: 24sata.hr Konferencija je posvećena unapređenju obrazovanja u Hrvatskoj i jedina je kampanja koja već godinama otvara najvažnija pitanja hrvatskog obrazovnog sustava.

Broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na www.boljeobrazovanje.hr.

Tema: Bolje obrazovanje 2019.

Komentari (16)
  • Bilo kuda Karleuša svuda samo ne u uredu očito joj seobe teško padaju. Ajde više počni radit a ne se naslikavat....idemo prosvjeta i pravosuđe onda zdravstvo i možemo reći da si počela raditi ne samo na samopromiđbi.

    23. 10. 2019,   14:06
  • A ova,samo se naslikava koja indolentnost.

    23. 10. 2019,   10:42
  • Dok oni koji rade u obrazovanju štrajkaju zbog podcijenjenosti,djelatnik na terenu Čistoće ima veću plaću od profesora i učitelja.

    23. 10. 2019,   11:58