Obavijesti

Tech

Morate vratiti novac prijatelju? Nikad jednostavnije - uz Settle

Morate vratiti novac prijatelju? Nikad jednostavnije - uz Settle
5

Settle je mobilna aplikacija preko koje možete zatražiti novac, ali ga možete i poslati. Možeš kreirati i grupe za kupnju zajedničkog poklona, a praktičan za one koji ne kasne i prvi kupe piće za cijelo društvo

VIDEO

Javio ti se prijatelj, kasni mu plaća i moli te da mu posudiš par stotina kuna da može izaći s ekipom za vikend. Zove te prijateljica, čeka da joj se roditelji vrate s puta, a ona mora kod frizera kako bi bila spremna za spoj. Šef ti nije isplatio plaću, a računi stižu i netko ih mora platiti, što drugo nego posuditi novac?

Ovo su situacije koju su se sigurno dogodile nekome od vas, barem jednom. Sve bi to bilo u redu, ali često se zna dogoditi da vam prijatelj ili prijateljica zaborave vratiti novac. Kako god, vi ste sada u situaciji u kojoj morate tražiti novac natrag, a većina vas se osjeća neugodno u tim trenucima, iako ste potpuno u pravu.

Širi se mobilno plaćanje, Hrvati mogu slati novac i kroz Settle
Širi se mobilno plaćanje, Hrvati mogu slati novac i kroz Settle

Ili možda želite poslati novac osobi koju želite razveseliti ili vratiti neki dug, primjerice za zajednički poklon ili večeru?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Opcije koje imate su, nazvati ili poslati poruku. Prva opcija se većinom izbjegava zbog straha od direktnog kontakta i potencijalno neugodne situacije. Druga opcija je puno bolja i većina se odluči za nju. No, onda slijedi čekanje odgovora koje zna biti iscrpljujuće. Često provjeravate je li vam odgovoreno, pa gledate kada su posljednji put bili online, jesu li vam kvačice u poruci sive ili plave. Potom krenu teorije zavjere, vidio je poruku ali ne želi ući u nju, nemoguće da nije bila online od jučer, sigurno mi se ne želi javiti!

U današnje vrijeme s mobitelom idemo spavati i s mobitelom se budimo, pa je uistinu čudno da netko cijeli dan ne vidi poruku. Iako, mobitel je odavno prerastao primarni cilj stupanja u kontakt s osobom. Koristimo ga za provjeru vremenske prognoze, slušanje glazbe, gledanje filmova i videa, a mnoge aplikacije olakšavaju svakodnevni život.

A što kažete na ideju da uz pomoć aplikacije zatražite novac, bez straha, stresa i neugodnosti? Odnedavno u Hrvatskoj postoji aplikacija koja će riješiti sve vaše probleme u samo nekoliko klikova! Settle je mobilna aplikacija preko koje možete zatražiti novac, ali ga možete i poslati, ali to u ovom trenutku nije vaš fokus. Ono što trebate učiniti je skinuti Settle aplikaciju na Google Play ili Apple Storeu, registrirati se, unijeti podatke o kartici, ući u imenik i poslati zahtjev svom dužniku, uz poruku po vašoj želji.  

Zašto Settle? Zato što je jednostavan i brz, a tvoj dužnik neće moći ostati ravnodušan i budi siguran da ćeš novac imati na računu prije nego kvačice u poruci budu plave.

Kroz deset godina Hrvati će skoro sve plaćati mobitelima
Kroz deset godina Hrvati će skoro sve plaćati mobitelima

Ako pak nemaš niti jedan od navedenih problema i čitaš ovaj tekst, znaj da uz Settle možeš kreirati grupe za kupnju zajedničkog poklona prijatelju ili prijateljici. Settle je super praktičan i za one koji nikada ne kasne pa uvijek prvi kupe piće za sve, a onda moraju tražiti novac natrag.

Skini Settle i zatraži svoj novac sa stilom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....