Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Musk bi sada prodavao 'Lego' cigle od otpada iz svojih tunela

None Foto: Reuters/PIXSELL

Nakon šilterica i bacača plamena koji su mu donijeli milijune, Elon Musk preko svoje kompanije za bušenje tunela planira prodavati cigle izrađene od otpadnih stijena i kamenja

Bacači plamena bili su pravi hit koji je donio 10 milijuna dolara zarade za Muskovu kompaniju koja kopa tunele. Sada je čovjek koji lansira rakete i proizvodi električne aute preko Twittera najavio novu poslovnu ideju - planira prodavati cigle koje će se moći spajati poput Lego kockica. 

Umjesto bacanja kamenja i stijena tijekom kopanja tunela, Musk bi sav taj materijal reciklirao za cigle koje bi se mogle koristiti u izgradnji novih građevina ili skulptura.Dodao je kako bi mogao ponuditi i gotove setove da si ljudi mogu izraditi svoje verzije različitih znamenitosti, poput piramida ili Velike sfinge u Gizi. 

SpaceX founder Musk speaks at a press conference following the first launch of a SpaceX Falcon Heavy rocket in Cape Canaveral I ON JE PROTIV FACEBOOKA Dobro mu je i bez njih: Musk je izbrisao SpaceX i Teslu s Fejsa

Muskova The Boring Coompany je ranije prodavala kape i bacače plamena, a ovo bi mogao biti treći set proizvoda na kojima će zarađivati. 

Komentari (3)
  • Da ja prodajem kamenje to nebi bilo dovoljno dobro za u novine!

    28. 3. 2018,   21:42
  • ideja mu je fantastična.kućicu iz snova kupiš u kitu i u slobodno vrijeme sa prijateljima uz roštilj i pivu je slažeš.

    28. 3. 2018,   22:59