Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na Borderlands serijalu sada možete uštedjeti 1700 kuna

None Foto: 2K Games

Gearbox i 2K žele vas podsjetiti na njihov nadolazeći hibrid FPS-a i RPG-a jednim od najnevjerojatnijih popusta u povijesti gaminga.

Studio Gearbox i matični mu 2K Games odlučili su se na iznenađujuće agresivan pristup promoviranju svoje nadolazeće RPG pucačine Borderlands 3 te sinoć spustili cijenu kompletnog serijala za nevjerojatnih 97%, tako nam ponudivši otprilike 230 eura uštede. Borderlands: The Handsome Collection je trenutačno dostupan na Steamu za svega 6 eura, tj. nepunih 45 kuna prema današnjem srednjem tečaju, što je preko 1700 kuna jeftinije od redovne cijene ovog enormnog gaming paketa.

Ne, ne radi se o smicalici u stilu jedne od onih igara sa suludim cijenama koje su na vječnom "popustu," već o daleko najatraktivnijoj cijeni ikada stavljenoj na ovu "zgodnu" kolekciju. Ista sadrži Borderlands 2 i Borderlands: The Pre-Sequel skupa sa svim njihovim ekspanzijama i DLC-ovima. Aka pak želite zaigrati i originalni hibrid FPS-a i akcijskog RPG-a iz 2009. koji je gotovo vlastoručno pokrenuo podžanr modernih "looter shootera," i on je trenutačno na nemalih 33% popusta, tako da njegovo GOTY izdanje sa svim DLC-ovima sada možete kupiti uz za nekih 150 kuna.

Nakon gotovo pola desetljeća iščekivanja, novi punokrvni nastavak serijala, jednostavnog naziva Borderlands 3, stiže na PlayStation 4, PC i Xbox One 13. rujna.

Komentari (3)
  • Borderlands 2 je odličan, jedinica tako-tako, Pre sequesl - bezveze. trica - obećava !

    9. 6. 2019,   11:31
  • Besplatan je ako imaš PS plus ovaj mjesec

    8. 6. 2019,   10:51