Obavijesti

Tech

Komentari 0

Na Dane komunikacija dolazi Yifei Chai-arhitekt za inovacije

Na Dane komunikacija dolazi Yifei Chai-arhitekt za inovacije
1

Yifei Chai, arhitekt za inovacije, savjetuje Disney, Adidas i 20th Century Fox kako na inovativan način potaknuti ljudsku emociju u digitalnom svijetu

VIDEO

Predavača Yifeia Chaia, da možemo, rado bismo najavili i dva puta“, poručuje direktorica programa Dana komunikacija, Dunja Ivana Ballon. On će naime na ovogodišnjem festivalu u Rovinju održati čak dva predavanja i time postati prva osoba do sada na Danima komunikacija kojoj je to pošlo za rukom.

Klijenti njegov pristup opisuju kao emocionalnu alkemiju. Inovacija, koncept i strategija, umjetnost i kreativna direkcija, dizajn i izrada – područja u kojima je Yifei Chai neupitan autoritet – pomažu oglašivačima i brendovima u namjeri da dizajniranjem nezaboravnih, dirljivih i iznenađujućih iskustava povećaju osjećaj dublje povezanosti s publikom.

Svestrani životopis Yifeia Chaia i zvučna titula arhitekta za inovacije u tvrtki UNIT9 priskrbila mu je klijente poput globalnih giganta Disneya, Adidasa i 20th Century Foxa kojima savjetuje kako pomoću kreativnog razmišljanja i inovacija stvoriti najbolje emocionalno iskustvo kod svojih kupaca.

Zaboravite razumijevanje digitalnog, natjerajte digitalno da razumije vas – polazišna je postavka njegova prvog predavanja „Digital Empathy“ u kojem će se baviti pitanjima kao što su kako možemo postati humaniji kada se podvrgavamo umjetnim platformama koje ne govore ljudski jezik te kako možemo stvoriti iskustva koja će nam omogućiti da u interakciji sa strojem ne zaboravimo svoju ljudsku prirodu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njegovo drugo predavanje „Human Survival Guide in the Age of AI – How to Coexist with the Coolest and Baddest of AI“ idealno je za ljubitelje umjetne inteligencije (AI-a). Chai je predavanje zamislio kao usporedbu fiktivnih AI-jeva (poput Terminatora ili Ex-Machine) sa stvarnim AI-jevima poput IBM Watsona ili tražilicama poput Googlea koje Hollywood već dugo predstavlja kao ultimativne junake ili ekstremne negativce. Chai redovito naglašava kako već živimo u budućnosti i neupitno postupamo po uputama umjetne inteligencije.

O Danima komunikacija:

Dani komunikacija održavaju se od 28. do 31. ožujka 2019. godine. Iz godine u godinu Dani komunikacija bilježe sve veći porast posjetitelja. Organizatori najavljuju zanimljiv i raznolik sadržaj te pozivaju sve oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije na festival koji je još prošle godine oborio sve rekorde posjećenosti. Za više informacija o Danima komunikacija posjetite službene stranice festivala www.danikomunikacija.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje