Obavijesti

Tech

Komentari 0

Na Danima Komunikacija pratite predavanja iz bazena

Na Danima Komunikacija pratite predavanja iz bazena
1

Anđela Buljan Šiber u intervjuu nam je otkrila što sudionici mogu očekivati od ovogodišnjeg festivala Dani Komunikacija, a ono po čemu je ovo izdanje posebno je praćenje predavanja iz bazena

VIDEO

Interes za Dane komunikacija veći je no ikad – zaista se na tri dana svi u industriji sele u Rovinju. Koje novine možemo očekivati na ovogodišnjem festivalu?

Najzanimljivija novost je da ćemo biti prvi i jedini festival na kojem ćete moći pratiti predavanja na BAZENU! Da, dobro ste pročitali. Moći ćete gledati program iz glavne dvorane i plivati/plutati/toćati noge u bazenu s 5 zvjezdica u hotelu Lone gdje se održavaju Dani komunikacija od 28.3. do 31.3. Eto, ako vam je trebao još neki razlog za dolazak, sad više ne treba.

Svi najavljeni predavači do sad imaju „ono nešto“. Čije predavanje vi ne biste željeli preskočiti i zašto?

Uf, meni su ova pitanja uvijek najteža jer su svi predavači zanimljivi na svoj način. Npr. Martin Sorrell je osoba s nevjerojatnom karizmom i ako želite doživjeti kako izgledaju jako karizmatične osobe onda to nikako ne biste trebali propustiti. Ralph Echemendia sebe naziva moralnim hakerom, odnosno on je haker koji se bori protiv hakera. Podučava brojne velike kompanije poput Googlea, Facebooka i NASA-e o tome kako zaštititi svoje sisteme od napada. Ili Steve Vranakis koji vodi Google Creative Lab i osvajač je 12 lavova u Cannesu. To je u našoj industriji kao da je netko osvojio 12 Oscara.

Prije godinu dana novine su punile naslovnice poput „Anđela Buljan Šiber više nije zaštitno lice agencije iZone“ i „Anđela Buljan Šiber se povlači u sjenu“. Drugim riječima, uzeli ste zasluženu pauzu od agencije, ali ste se sada opet vratili tom istom poslu. U usporedbi s onim prije godinu dana, kako danas izgleda vaš tipičan radni dan?

Rijetko koji moj dan je tipičan. Puno različitih stvari radim tako da mi jedan dan može proteći potpuno mirno uz čitanje znanstvene literature dok već drugi jurim od sastanka do sastanka. Pokušavam uklopiti znanost i business, a tu je još i obitelj…vrlo izazovno, ali sve se može kad radiš ono što voliš. Trenutno volim tu raznolikost u svom životu – volim povremeni bijeg iz businessa u znanost pa onda bijeg od svega u neku društvenu igru s djecom ili na neko putovanje.

Prije godinu dana sam bila više posvećena operativnom dijelu posla pa se može reći da se nisam u potpunosti vratila istom poslu jer me posao više ne treba na isti način. Sad se više bavim razvojem agencije i pitanjem što je sljedeće – razmišljam u svim smjerovima jer je budućnost digitalne industrije nepredvidiva i nije loše biti spreman s nekoliko scenarija. Za sad nam ide super, a upravo kad ti ide najbolje vrijeme je za nove stvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama