Obavijesti

Tech

Komentari 0

Na Fotosajmu vas čekaju novi fotoaparati, dronovi i gadgeti

Na Fotosajmu vas čekaju novi fotoaparati, dronovi i gadgeti
1

Na 17. Fotosajmu u zagrebačkom Plaza Event Centru u subotu će se okupiti 20-ak izlagača kkoji će predstaviti novitete iz svijeta fotografije, ali i dronove za snimanje iz zraka

VIDEO

Fotosajam, najveći i najposjećeniji hrvatski sajam foto i video uređaja i dodatne opreme, održat će se ove godine u Plaza Event Centru (bivši Hypo Expo Centar) u Zagrebu po sedamnaesti put.

Ovo je jubilarna, deseta godišnjica ovog uspješnog projekta i organizatori su osigurali iznimno atraktivan sadržaj. Devetnaest izlagača te više od 50 svjetski poznatih brendova, uključujući renomirane tržišne lidere poput Nikona, Sonyja, Canona, Panasonica i Fujifilma prikazat će najnovije i najatraktivnije fotoaparate danas dostupne na tržištu. Sve proizvode posjetitelji će moći isprobati na licu mjesta, u čemu će im pomoći i neki od najpoznatijih domaćih fotografa koji će biti prisutni na štandovima izlagača.

Osim fotoaparata, na sajmu ćete moći pogledati i najnoviju ponudu objektiva, bljeskalica i dodataka poput torbica ili sredstava za čišćenje, velik izbor stativa i studijske opreme, a ove godine posebna pažnja posvećena je sve atraktivnijem segmentu tržišta – fotografiranju iz zraka uz pomoć posebno prilagođenih dronova. Dronove za snimanje i opremu također ćete moći razgledati na štandovima izlagača.

Tijekom sajma održat će se i atraktivna predavanja, među kojima i „Profesionalne foto knjige za profesionalne fotografe“, „Fotografiranje ptica“ i „Oprema umjetničkih djela“.

Raspored predavanja i više informacija možete potražiti na web-mjestu www.fotosajam.info ili na Facebooku: www.facebook.com/zgfotosajam.

Cijena ulaznice iznosi 15 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike 10 kuna. Fotosajam otvara svoja vrata u subotu 21.10.2017. u 10 sati, u dvorani Kornati, u prizemlju Plaza Event Centra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...