Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Na predavanju saznajte kako upisati strana top sveučilišta

None Foto: Integral 2

Predavanje otkriva kako upisati jedan od tečajeva, srednjoškolskih akademskih programa ili studija te kako možete dobiti stipendiju u iznosu od 3000 funti

Svjetski priznata Cambridge School of Visual & Performimg Arts te elitna srednja škola CATS College iz Cambridgea u suradnji s Integral Edukacijskim Programima sljedeći će tjedan u Zagrebu održati predavanja na temu preddiplomskih i diplomskih studija u području umjetnosti, ljetnih jezičnih tečajeva za djecu te programa za srednjoškolce u Velikoj Britaniji i SAD-u.

Aldo Gordani, predstavnik ovih vrhunskih britanskih obrazovnih institucija, okupljenima će prezentirati ljetne tečajeve koji se izvode na Cambridge School of Visual & Performimg Arts u trajanju od jednog do šest tjedana. Tečajevi srednjoškolcima nude usavršavanje u području mode, filmske produkcije, mjuzikla, glume, baleta, hip hop-a, fotografije, modne promocije, slikanja, grafike i ilustracije, 3D dizajna te dizajniranja video igrica. Na CSVPA, osim ljetnih tečajeva izvode se i trogodišnji sveučilišni preddiplomski i jednogodišnji diplomski studiji u umjetničkim područjima tj. preddiplomski i diplomski studiji modnog dizajna, grafičkog dizajna i ilustracije.

Na sljedećem predavanju Gordani će također predstaviti i akademske programe te specijalizirane pripreme za upise na sveučilišta koji se izvode na CATS Collegeu. Ove pripreme su namijenjene našim osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji bi htjeli završiti srednju školu u Velikoj Britaniji i tako steći njihovu državnu maturu tzv. A-levels ispite ili onima koji žele steći američku državnu maturu tzv. High School Diplomu. Ove pripreme za studije ne provode se samo za područja umjetnosti već i za sve ostale studije koji bi učenici htjeli jednoga dana upisati. Kako je i sam Gordani bivši učenik koji je pohađao CATS College, moći će iz prve ruke reći kako je biti učenik jedne elitne srednje škole u Velikoj Britaniji.

Cambridge School of Visual & Performing Arts, preddiplomski i diplomski studij umjetnosti u Velikoj Britaniji predavanje održat će se 13.3.2018., utorak, u hotelu Westin Zagreb (dvorana Zrinjevac-Tuškanac) u 17 sati, a CATS College predavanje, pripremni jezični tečajevi te srednje škole u UK i SAD-u, u uredu IntegralEdu-a (Pierottijeva 5, Zagreb) isti dan u 18.30 sati.

Ako vas zanima kako upisati jedan od tečajeva, srednjoškolskih akademskih programa ili studija te kako možete dobiti stipendiju u iznosu od 3000 funti za troškove školarine studija, dođite na jednu ili obje prezentacije. Sudjelovanje na predavanjima je besplatno.

Tema: Bolje obrazovanje 2019.

Komentiraj, znaš da želiš!