Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Najimpresivniji koncept godine najava je za novi veliki SUV

None Foto: Lexus 7

Pored nove G-klase koja je apsolutna zvijezda na salonu u Detroitu istaknulo se još nekoliko automobila. Najimpresivniji koncept dolazi iz Lexusa i dugačak je čak pet i pol metara

Lexus LF-1 Limitless, najatraktivniji konceptni automobil kojeg smo vidjeli ove godine govori nam u kojem bi se smjeru mogao kretati razvoj SUV-ova i crossovera ove marke, segmenta u kojem je Lexus vrlo jak i u kojem ima brojne predstavnike. 

Foto: Lexus

LF-1 Limitless dugačak je 501 centimetar, širok čak 199 te ima ogromne kotače od 22". Impresivnu pojavu naglašava izuzetno dug poklopac motora i izdužena linija koja mu daje elegantniju liniju. Osim što pokazuje neke dizajnerske detalje koji će se koristiti na budućim SUV-ovima iz Lexusa, ovaj auto je svojevrsna najava za novi SUV crossover top model ove marke.

Foto: Lexus
 
Unutrašnjost je  tipična za konceptni automobil. Minimalistička, futuristička, vrlo moderna i atraktivna. Lexus LF-1 Limitless je atraktivan automobil i mnogi bi ga voljeli vidjeti na cesti, no da je serijski model još daleko od realizacije govori i to kako nema nikakvih podataka o motoru ili bilo kakvoj vrsti pogona.

Foto: Lexus

Komentari (14)
  • Napisete na pocetku preko pet i pol metara a malo dalje pise 501cm pa ko tu koga laze

    25. 1. 2018,   11:10
  • svaka čast na svemirskoj ekskluzivnosti, ali tko si to može priuštit? zar mislite da takvi dolaze na vaš portal čitat o njemu? pa to građenje maštarskih iluzija na račun sitnog građanstva i podizanja nivoa depresivnosti, vam je bespredmetno i marketinški neperspektivno... bolje da ste izvukli par modela dostupnih i vulgaris hrvatskim smrtnicima, recimo nekog čudnovatog kljunaša na struju, a po cijeni indijskog Tate ;) ono za raju bolan ;)

    25. 1. 2018,   10:47
  • ružan auto izgleda kao oklopno vozilo

    25. 1. 2018,   09:58