Obavijesti

Tech

Komentari 9

Nakon 2019. na ceste stiže duplo više novih Lamborghinija

Nakon 2019. na ceste stiže duplo više novih Lamborghinija
1

Lamborghini je u cijelome svijetu lani  prodao rekordnih 3.245 vozila, a samo u SAD-u više od tisuću, a od 2019. planiraju udvostručiti proizvodnju zbog čega će i zaposliti stotine radnika

VIDEO

Proizvođač luksuznih automobila Lamborghini očekuje da će 2019., nakon što na tržište izbaci novi SUV, proizvodnju najmanje udvostručiti na 7.000 vozila godišnje, no i da pritom neće izgubiti fokus s proizvodnje super sportskih vozila, izjavio je izvršni direktor Lamborghinija Stefano Domenicali. 

Domenicali je Reutersu naveo kako kompanija planira zadržati godišnju proizvodnju super sportskih vozila na 3.500 komada.

Lamborghini, u vlasništvu njemačkog Volkswagena, s prodajom novog SUV-a kreće 2018. s početnom cijenom od oko 200.000 dolara. 

Izvršni direktor Lamborghinija istaknuo je u razgovoru za Reuters kako će se kompanija iznimno truditi da godišnje proda najmanje 3.500  SUV-ova, za koje već sada postoji veliki interes u SAD-u i drugim zemljama. Lamborghinijev SUV će, po njemu, u tom segmentu vozila biti nov i iznimno važan igrač na svjetskom tržištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Domenicali, koji je u veljači postao prvi čovjek te cijenjene talijanske kompanije, istaknuo je kako mu je plan povećati prodajnu mrežu u svijetu sa sadašnjih 132 dilera na njih 160.  Trećina trgovaca tom prestižnom auto markom nalazi se u SAD-u, njihovom najvećem tržištu. 

Lamborghini je u cijelome svijetu lani  prodao rekordnih 3.245 vozila, a samo u SAD-u više od tisuću. 

Zbog najavljenog povećanja proizvodnje zapošljavaju i 500 novih radnika ali i udvostručuju površinu svoje tvornice u Sant'Agati, što je dio lani najavljene investicije vrijedne stotine milijuna eura. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle