Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napokon ćete moći blokirati da vas dodaju u WhatsApp grupe

None Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

U postavkama ćete sada dobiti nove opcije za privatnost, pa ćete tako imati izbornik onih koji vas mogu dodati u grupni chat, kako bi lakše izbjegli naporne ljude i grupne razgovore

Nova nadogradnja WhatsAppa dodat će mogućnost da vas bez vašeg pristanka više ne može netko dodati u različite grupne chatove. 

Ova opcija stigla je u Android i iOS verziju aplikacije i omogućit će vam da odaberete tko, ako itko uopće, vas može dodati u grupu.

U postavkama ćete sada dobiti nove opcije za privatnost, pa ćete tako imati izbornik onih koji vas mogu dodati u grupni chat, a to će biti - svatko, moji kontakti i moji kontakti osim (...). 

FILE PHOTO: The WhatsApp app logo is seen on a smartphone in this illustration STIGLA NOVA OPCIJA Vaše su poruke na WhatsAppu od danas sigurnije nego ikad...

Ta posljednja opcija vam omogućuje da nekog iz vašeg imenika blokirate, jer znate da je posebno naporan sa otvaranjem raznih grupnih chatova za potpuno nebitne situacije. Korisnici će tako morati poslati pozivnice kroz privatni chat, a imat ćete tri dana da prihvatite ili odbijete poziv.

Pogledajte video

Komentiraj, znaš da želiš!