Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napravili najskuplji mobitel na svijetu: Vrijedi kao manji stan

None Foto: Caviar via Bestimage/PIXSELL

Ako ste pomislili da je Iphone 11 Pro zadnje čudo tehnologije za kojeg štedite ili planirate podignuti zajam u banci, 14.000 kuna ništa je u usporedbi s njegovom zlatnom verzijom

Moskovska tvrtka Caviar pomela je konkurenciju u izradi najskupljeg mobitela na svijetu. Osim zlata i dijamanata, personalizirati ga možete prašinom s dalekih planeta.

Ako ste pomislili da je Iphone 11 Pro zadnje čudo tehnologije za kojeg štedite ili planirate podignuti zajam u banci, 14.000 kuna ništa je u usporedbi s njegovom zlatnom verzijom. Ona košta 467.000 kuna. Za taj novac možete kupiti stan u Zagrebu. Tvrtka Caviar izabrala je skupocjeno 18 karatno zlato kako bi ga uredila. Mobitel je obložen s pola kilograma zlata i čak 137 dijamanata. Ako vam to ipak nije dosta, dodatno ga možete ukrasiti prašinom s Mjeseca ili Marsa ili kamenjem meteorita.

Za one koji su oduvijek sanjali da im se mobitel i sat slažu, Caviar u svojoj ponudi ima i zlatni sat znatno niže cijene samo 33.000 kuna. Uz mobitel nažalost ne dolazi garancija, pa ćete to morati dodatno platiti. Iphonova Solar čelična verzija za sve plićeg džepa košta 55.000 kuna i lakša je od zlatne za 500 grama. Nije poznato koliko mobitel teži, ali iz kompanije kažu da će vam tako i tako džep biti lakši za novac koji ste već dali.

Komentari (26)
  • Preseravanje

    3. 11. 2019,   23:24
  • To moram odmah kupiti. Prodajem obadva bubrega, plućno krilo, oba oka, jetru i dižem kredit.

    4. 11. 2019,   03:07
  • Hm,ako mu cijenu daje samo to što je od zlata,dijamanata itd onda je to po meni kupnja zlata,dijamanata uz obican mob jer sve to nece mob napraviti boljim od ovih koje mi imamo. Evo jedino mu se karoserija ne bude lako razbila,no ionako je to nebitno jer je najbitniji ekran. Sada bi bilo smjesno da netko napravi kopiju tog moba ali da nije od tih materijala al da izgleda identicno.

    4. 11. 2019,   00:01