Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ne želiš biti luzer koji nema curu? Ima aplikacija i za to!

None Foto: Invisible Girlfriend 2

Prijatelji te ispituju kad ćeš više naći curu, a mama gnjavi da ti je već vrijeme da imaš nekoga? Nema frke, netko je mislio na to i napravio servis koji će ih ušutkati

Gotovo da nema osobe koju prijatelji, dosadna rodbina ili kolege s posla nisu gnjavili pitanjima o ljubavnom statusu i ispitivali kad će si već jednom naći curu ili dečka. Tehnologija 21. stoljeća i za takve dosadnjakoviće ima rješenje - usluga Invisible Girlfriend za tebe će stvoriti virtualnu curu koja će ti slati poruke, zvati te, ostavljati komentare na društvenim mrežama ili ti slati poklone. 

A sve kako bi ti onima koji zabadaju nos mogao reći da imaš curu. Nevidljiva cura će se pobrinuti da ti povjeruju. Osnivač servisa Invisible Girlfriend, Matt Homan objašnjava kako cilj usluge nije pomoći ljudima da lažu nego jednostavno služiti kao štit od dosadnih zabadanja nosa u tuđu intimu. Pa tako, netko treba izmišljenu curu da bi se riješio naporne udvaračice ili jer je u istospolnoj vezi, ali to ne želi objaviti rođacima koji stalno ispituju za curu.

Samsung

Naravno, Invisible Girlfriend naglašava da oni neće zapravo stvoriti curu nego samo pomoći da izmišljena priča o curi bude uvjerljivija. 

Usluga je još u testnoj fazi, a trebala bi biti dostupna krajem godine. Za početni paket, koji uključuje SMS-ove, telefonske pozive, hitnu komunikaciju po potrebi i sitne poklone, treba izdvojiti 9,99 dolara. U najavi je, naravno, i nevidljivi dečko.

Sviđa ti se ova ideja ili ne? Bi li posegnuo za izmišljenom curom? I kako se nosiš sa zabadanjem nosa u svoju intimu? Reci nam u komentarima!

Komentari (43)
  • E svašta.

    28. 10. 2014,   13:57
  • Kakve sam sreće i ta će me ostavit... hahaha.... ili će bit ful ljubomorna.... ehehehe

    28. 10. 2014,   14:36
  • Luzer? Al bundy je lijepo rekao svima najvece pravilo: nemoj se ženit

    28. 10. 2014,   14:30