Obavijesti

Tech

Komentari 22

Nova aplikacija: Račune možete plaćati i chatom preko Vibera

Nova aplikacija: Račune možete plaćati i chatom preko Vibera
2

Addiko banka u suradnji s Viberom u utorak je predstavila novu bankarsku uslugu - Addiko chat banking. Klijenti te banke svoje račune mogu plaćati direktno preko Vibera, ne koristeći internet bankarstvo

VIDEO

Danas je veliki dan za Addiko banku jer od danas svi naši klijenti mogu vršiti bankarske uplate direktno preko Vibera, rekao je Srđan Novaković, direktor digitalnog centra Addiko grupe. 

Addiko banka predstavila je besplatnu uslugu preko koje svi korisnici mogu, koristeći Viber, plaćati svoje račune u banci. Riječ je o Addiko chat banking aplikaciji unutar samog Vibera. Platforma omogućuje i provjeru stanja na računu, pregled najbližih poslovnica Addiko banke, kao i komunikaciju sa samom bankom. Kako je objasnio Novaković, postupak instalacije je krajnje jednostavan. 

- Korisnik se prvo mora logirati u Viber, zatim slijedi aktivacija Addiko chat bankinga putem koda koji korisnik dobije u SMS poruci. Nakon toga, instalaciju potvrđuje jedinstvenim PIN-om, a potom se nesmetano može koristiti aplikacijom - objasnio je Novaković.

 Projekt razvitka jedinstvene platforme započeo je u studenom prošle godine i sada je po prvi puta na hrvatskom tržištu. Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banke istaknuo je kako je iznimno zadovoljan razvitkom aplikacije jer je, kako je naglasio, to prvi takav proizvod u Hrvatskoj.

 - Digitalne usluge danas imaju velike implikacije na bankarski sustav, stoga smo jako zadovoljni što je upravo naša banka istupila na tržište s ovakvim proizvodom. Kroz Addiko chat banking pojednostavljujemo bankarstvo, uvodimo jedinstvene stvari i omogućujemo ključne bankarske usluge - zaključio je Žižek. 

Addiko chat banking dostupan je svim klijentima te banke od utorka, a čelnici su naglasili kako su prva hrvatska banka koja je predstavila i svoje stickere unutar aplikacije chat bankarstva. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…