Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nova suradnja: Fossil i Intel spojili eleganciju i tehnologiju

None Foto: Fossil 3

Fossil i Intel su najavili suradnju te će lansirati zajedničku kolekciju pametnih satova. Linija sadrži četiri modela, a cijene će se kretati između 125 i 275 dolara

Fossil je nedavno najavio liniju pametnih satova i time postao jedan od najnovijih igrača u svijetu tehnologije koji se dosad nije bavio tom branšom. Realnost je da je u moru tehnoloških tvrtki teško opstati, pogotovo tvrtkama koje se dosad nisu bavile tehnologijom.

To je razlog što je Fossil ušao u partnerstvo s Intelom kako bi svoje nove pametne satove progurali na tržištu.

Prva linija Fossilovih pametnih satova nazvana je Fossil Q, a iz tvrtke navode kako su njihovi modeli spoj mode i funkcionalnosti. U suradnji s Intelom nastale su dvije vrste pametnih satova, sa zaslonom i bez njega, i dva modela povezanih narukvica - muškom i ženskom. Satovi su kompatibilni s Android uređajima te novijim iPhoneima (od iPhonea 5 nadalje). 

Fossil

Linija Fossil Q donosi 4 modela - Q Reveler i Q Dreamer moći ćete kupiti za 125 dolara, Q Grant će imati cijenu između 175 i 195 dolara, a najskuplji model, Q Founder, stajat će 275 dolara.  

Fossil

Ono što je veliki plus partnerstvu Fossila i Intela je činjenica da su obje tvrtke vrlo uspješne svaka u svom području te će poboljšani izgled nosivih gadgeta podići ljestvicu za ostale proizvođače pametnih satova. 

Komentiraj, znaš da želiš!