Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi Wrangler vjeran originalu: Stigao nam je terenski ratnik...

None Foto: Jeep 5

Nakon dugog izbivanja u Hrvatsku se vraća Jeep Wrangler. Nova generacija kultnog terenca je moćnija na terenu i ima novu urbanu dimenziju

Wrangler je idejni nasljednik originalnoga Jeepa i jedan od rijetkih preostalih pravih terenaca na tržištu.  

Nova generacija Wranglera ostala je vjerna izgledu izvornoga Jeepa, no ispod karoserije je potpuno nov automobil, za koji nije pretjerivanje ustvrditi kako je riječ o “najsposobnijem” Jeepu u povijesti. Osim što su mu osjetno poboljšane terenske mogućnosti, auto je dobio i onu drugu, urbano-modernu dimenziju sa suvremenim sustavima pomoći u vožnji i naprednom modernom opremom.

Foto: Jeep

Ponuđene su dvije karoserijske izvedbe Wranglera, kratka i duga, a novi model je mnogo prostraniji od prethodnika. Unutrašnjost možete bez problema i straha isprati vodom iz crijeva. Ponuđena su tri motora, dizelaš koji razvija 200 KS i benzinci snage 272 i 285 KS. S 28 centimetara udaljenosti od tla i mogućnosti prolaska kroz vodu duboku 76 cm posjeduje terenske sposobnosti s kojim se mogu mjeriti samo rijetki moderni automobili. Novi Wrangler stoji od 447.011 kuna. 

Foto: Jeep

Komentari (37)
  • Volio bi ga isprobati na našem Velebitu , Liki i Gorskom Kotaru. Ako se pokaže dobrim odmah ga kupujem ako dobim glavni zgoditak na lotu .

    8. 2. 2019,   14:52
  • cijena je približno dvostruka od realne a za tu lovu dobije se barem 10 boljih,trajnijih,komfornijih,bržih, s većom garancijom,manjih potrošaća itd itd....Marka za poštovati ali ovaj uvoznik bože sačuvaj.......

    20. 2. 2019,   18:34
  • 447.011 kuna? Odličan auto, ali cijena apsurdna.

    12. 2. 2019,   19:21