Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Objavljen preliminarni program trećeg izdanja DIABLOGA

None Foto: 3

DIABLOG, konferencija koja se bavi blogerima i influencerima i koja će se održati 21. studenog u Zagrebu, na svojoj web stranici objavila je preliminarni program.

Predavač koji otvara konferenciju posebni je gost iz Austrije, Mike Arens. Mike je sociolog, entuzijastični marketingaš i digitalni savjetnik, a ujedno i influencer koji svoje prisustvo na društvenim mrežama gradi pod imenom @mopskonrad. Na konferenciji će pričati o svojim iskustvima i trendovima u influencers marketingu.

Food bloger Darko Kontin i projekt menadžerica Ana Car iz tvrtke Infinum predstavit će rad novoosnovanog kulinarskog studija Flavorific i kroz njega prezentirati kako se radi vrhunski digitalni sadržaj. Blogerice i influencerice Maša Zibar (@mashinthebeauty) i Matea Frajsberger (@click4chic) otkrit će svoj put od hobija do profesionalnog i vrlo uspješnog bavljenja se društvenim mrežama.

DIABLOG i ove godine provodi istraživanje o blogerskoj sceni, a svi zainteresirani blogeri mogu se prijaviti putem društvenih mreža DIABLOG Facebook i Instagram. Ove ćemo godine temeljem istraživanja ponovno odabrati i najbolje blogere i brendove, od kojih su lani nagrađeni Avon, Dukat, Essence i adidas. Preliminarni program DIABLOGA možete provjeriti na www.diablog.hr

Treće izdanje DIABLOGA podržali su NIVEA i PBZ Card, a Early Bird kotizacije dostupne su preko sustava Entrio.

 

Komentari (1)
  • Za nešto što nema radionica i konkretnih edukacija već samo preslušavanje kvazi ljudi...tih 500tinjak HRK je turbo previše! Vjerojatno će se sve urušiti kao i prošle godine.

    11. 10. 2018,   12:20