Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Od celebrity tužbi do pedofila: Najveći GTA skandali ikada...

None Foto: Rockstar Games

Grand Theft Auto serijal kroz godine je postao sinonim za kontroverze, a evo i najvećih skandala koje je Rockstar do danas prošao zbog njega.

Punih šest godina nakon svojeg izlaska, GTA V i dalje uspijeva biti u središtu vrlo aktualnih kontroverzi, no to nije nikakva novost za ovaj serijal. Grand Theft Auto igre od svojih početaka do danas testiraju granice društvene prihvatljivosti, zbog čega studio Rockstar Games privlači podjednaku količinu kritika i pohvala.

Zbog toga je izuzetno teško uopće pobrojati sve kontroverze koje su GTA naslovi stvorili kroz godine, no upravo je to tema najnovije epizode Lvl8.-ovog Top 8 serijala koju možete pogledati u nastavku.

Najveći GTA skandali svih vremena:

O dugoočekivanom, nominalno šestom nastavku kultne franšize službeno još uvijek nema riječi, no tijekom ove godine već smo dočekali nemalu količinu zanimljivih glasina o Rockstarovim planovima za budućnost Grand Theft Auto igara.

Komentari (6)
  • SJW kritike ne treba shvacati ozbiljno. Igra je super zabavna. Ako djeca to igraju, to nije problem igre, nego roditelja jer na igri jasno pise 18+.

    1. 10. 2019,   08:43
  • Nadam se da ce u budunosti napraviti VR GTA ... sta bi radio tim jadnim, virtualin ljudim to je strasno haha

    1. 10. 2019,   08:35
  • Mislite da je to slučajno? Pa znaju oni što takve stvari pokreču, pritajeni silovatelji, pedofili i manijaci se kroz igricu okuraže i prenesu to u stvarni svijet! Mislite da je slučajno da se 10 ili 20 godina prije u filmovima IDENTIČNO pokaže nešto što se kasnije dogodi u stvarnosti, pogotovo po pitanju politike ili tehnologija? Simpsoni, koliko su oni savršeno točnih "predviđanja" imali? Trump kao predsjednik je zadnje kada još ta ideja nikom u svijetu nije bila u primisli osim vrhu elite.

    2. 10. 2019,   09:37