Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Od celebrity tužbi do pedofila: Najveći GTA skandali ikada...

Komentari (6)
 • SJW kritike ne treba shvacati ozbiljno. Igra je super zabavna. Ako djeca to igraju, to nije problem igre, nego roditelja jer na igri jasno pise 18+.

  1. 10. 2019,   08:43
 • Nadam se da ce u budunosti napraviti VR GTA ... sta bi radio tim jadnim, virtualin ljudim to je strasno haha

  1. 10. 2019,   08:35
 • Mislite da je to slučajno? Pa znaju oni što takve stvari pokreču, pritajeni silovatelji, pedofili i manijaci se kroz igricu okuraže i prenesu to u stvarni svijet! Mislite da je slučajno da se 10 ili 20 godina prije u filmovima IDENTIČNO pokaže nešto što se kasnije dogodi u stvarnosti, pogotovo po pitanju politike ili tehnologija? Simpsoni, koliko su oni savršeno točnih "predviđanja" imali? Trump kao predsjednik je zadnje kada još ta ideja nikom u svijetu nije bila u primisli osim vrhu elite.

  2. 10. 2019,   09:37
  • south park i simpsoni su kroz desetljeca imali na stotina "predvidjanja" od kojih se 10ak obistinilo. Znaci to kao da ja sjednem na autoput i za svaki auto koji prodje kazem "imat ce udes" i kad jedan stvarno dozivi nesrecu ja cu ignorirati sve ostale aute koje sam fulao i gugukat na sav glas kako sam ja sljedeci vidoviti milan. Takvi kao ti tocno to rade, samo traze i traze nesto da hrane te teorije zavjere, zedni "znakova" ko pustinja vode iako su se uvijek sarkasticno sprdali trey i matt za "predvidjanja" u south parku eto uvijek ce se nac ovi IQ ispod 90 koji su to jedva docekali da objasne svijetu kako su igrice lose, filmovi losi, njbolje se zatvorit u 4 zida, detonirati jedan glomazni EMP i do kraja zivota uz svijecu i knjigu (iako ne zvuci tako lose)

   4. 10. 2019,   17:05
 • Dobra reklama ovih nebitnih ljudi

  1. 10. 2019,   08:06