Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Osvojite ulaznice: Dolazi nam najvrtoglaviji gaming event!

None Foto: LVL8. 3

40 metara u zraku, na visini osmokatnice, 13. travnja podižemo platformu na kojoj ćete baš Vi dobiti priliku zaigrati jedan od posljednjih gaming hitova. Pod uvjetom da nam date dobar razlog da vas gore i lansiramo

Lvl8. ovog tjedna poklanja osam ulaznica za najvrtoglaviji i najekstremniji gamerski event godine, Gaming in the Sky!

Konkretnije, u ovom YouTube bubnju su ukupno četiri para karata koje vam sljedećeg mjeseca otvaraju vrata još nenajavljene lokacije na kojoj će se naša brzorastuća zajednica igrač(ic)a i svi koji to uskoro postaju iz prve ruke uvjeriti za koliko ne toliko figurativnih razina domaći gaming sada juri gore.

40 metara u zraku, na visini osmokatnice, 13. travnja podižemo platformu na kojoj ćete baš Vi dobiti priliku zaigrati jedan od posljednjih gaming hitova. Naravno, pod uvjetom da nam date dovoljno dobar razlog da vas gore i lansiramo.

Oni najuvjerljiviji, najsmješniji i općenito najbolji među vama priuštit će sebi i svojem co-op partneru po izboru nezaboravno gaming iskustvo. Ako je proljetni lov na pisanice previše pitom za vaše apetite, pogledajte video u privitku u kojem Lumos & Nox, Lvl8.-ove rezident cosplayerice, objašnjavaju sve informacije o ovoj jedinstvenoj prilici i vidimo se sljedećeg mjeseca na Gaming in the Skyju!

"Novi gaming medij, Lvl8., organizira dosad neviđeno natjecanje u videoigrama u Zagrebu 13. 4. 2019. Događaj se zove Gaming in the sky, a natjecatelji će uz pomoć dizalice igrati PUBG, jednu od najigranijih naslova današnjice, na visini osmog kata - na otprilike 40 metara. Besplatne karte za ovaj događaj možete osvojiti u nagradnim natječajima na Lvl8. YouTube kanalu."

Komentiraj, znaš da želiš!