Obavijesti

Tech

Komentari 17

Ovako izgleda Huawei P30, a video otkrio što može kamera

Ovako izgleda Huawei P30, a video otkrio što može kamera
1

Dijelit će procesor sa Mate 20 serijom, ali P30 će dobiti više memorije te znatno napredniju kameru. Upravo bi ona trebala biti glavna zvijezda oko koje će Huawei graditi interes kupaca za P30 serijom

VIDEO

Još nas manje od tjedan dana dijeli od službenog lansiranja Huaweijeve P30 serije telefona, i gotovo iz sata u sat na internetu, slučajno ili ne, osvanu neki novi detalji koji kompletiraju što će sve ponuditi novi mobiteli. 

Novi 'leakovi' su dodatno potvrdili hardverske specifikacije poput Kirina 980 i sustava sa četiri kamere straga koji će na P30 Pro donijeti 10x hibirdni zum. Usporedbe radi, 'obični' P30 imat će 5x hibridni zum. Jedna potvrda toga stigla je s talijanskog Amazona i gdje je na kratko vrijeme osvanuo ovaj telefon s popisom specifikacija. 

Evan Blass, jedan od najpoznatijih izvora fotografija i specifikacija novih uređaja, na Twitteru je objavio promotivne fotografije koje prikazuju cijelu P liniju. Uz novu crvenu boju telefona, detaljnije možemo vidjeti kako će Pro uređaj imati bljeskalicu pored kamera, dok će na P30 ona biti ispod. Na fotografijama se vidi i Sonos zvučnik, no još nije poznato hoće li, i na kojim tržištima, Huawei to nuditi uz telefone. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Puno se pričalo o tome da će Huawei značajno unaprijediti i snimanje videa na svojim telefonima, a fotograf Parker Walbeck na YouTubeu je podijelio video u kojem je objavio kadrove snimljene 'nenajavljenim telefonom'.

Iako se ne spominje P30 Pro, to je trenutno najiščekivaniji telefon, a upravo su mogućnosti koje se ističu kroz video, poput zumuiranja, one koje i Huawei spominje kao svoj glavni fokus. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle