Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ove Android i iPhone aplikacije svakoj ženi će olakšati život

None Foto: 24sata 6

Uz aplikacije koje standardno svi instaliraju poput Facebooka, Twittera ili raznih stranica za vijesti, ove aplikacije korisne su u kuhinji, organizaciji, vježbanju...

Instagram

U odabir je morala ući i jedna od najpopularnijih aplikacija za fotografiranje i dijeljenje slika na iPhoneu. Instagram cijene i foto entuzijasti, ali i oni koji jednostavno žele zabilježiti svaki trenutak. Snimljene fotografije mogu se poboljšati raznim dodacima, a odmah ih možete objaviti i na drugim društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera.

Tiny Flashlight
Jednostavna aplikacija koristi bljeskalicu vašeg mobitela i ekran kao baterijsku svjetiljku što može biti iznimno korisno u mrklom mraku ili na koncertu. Naravno, tu je niz raznih efekata poput policijskih rotirki, semafora i sl. Aplikacija je besplatna za Android, dok za iPhone košta 99 centi.

iWedding Deluxe
Ova aplikacija može barem malo olakšati napetosti pripreme vječanja. Pomoći će vam  organizirati goste, ali i mjesta gdje sjede. U aplikaciji su razne liste zadataka, ali i pomoćnik za praćenje proračuna te lista darova, ako je imate. Cijena u App storeu za iPhone je 6,99 dolara.

Grocery Gadget
Kao što joj ime govori, aplikacijom možete uređivati šoping listu stvari koje su vam potrebne, a istu i podijeliti s boljom polovicom.Aplikacija je za iPhone i košta 3,99 dolara.

Dinner Spinner
Često se dogodi da hitno morate napraviti neko jelo jer su se iznenada najavili prijatelji, ili obitelj, a nije neobičan ni nedostatak inspiracije. Dinner Spinner za iPhone i Android omogućit će vam da odaberete recepte prema namirnicama koje imate u hladnjaku, a dobro će poslužiti i ako u supermarketu vidite da je baš danas riba na akciji. Aplikacijom možete spremati i dijeliti recepte, ali i složiti si liste za kupovinu.

Evernote
Jednostavna i besplatna aplikacija za iPhone i Android je pravi pomoćnik preko kojeg možete lako organizirati posao, sastanke, zadatke, ali i dodavati podsjetnike, slike. Prednost mu je što se može sinkronizirati na raznim uređajima.

Pocket Yoga
Onima kojima je stalo do tjelovježbe i joge ova aplikacija u svakom trenutku će ponuditi oko 150 raznih poza, a i vodit će vas glasovnim i vizualnim uputama. Ne sviđa li vam se predinstalirana glazba, možete odabrati i svoju. Dolazi za iPhone i Android.

Period Tracker
Kao što joj ime govori, aplikacija prati vaš menstrualni ciklus, no osim što će reći koliko će ona još trajati i kako ćete se osjećati kojeg dana, može prepoznati i koji bi dani mogli biti najplodniji. Aplikacija je za iPhone i Android.

WebMD
Ova aplikacija može ponuditi brze odgovore na neke simptome, iako je uvijek najbolje potražiti liječničku pomoć ako se simptomi nastave. Aplikacija daje i informacije o prvoj pomoći. Besplatna je za iPhone i Android

Angry Birds
Igra koja je zarazila milijune dolazi u nekoliko različitih verzija, a i dalje pruža obilje zabave te je ne bi bilo loše imati na telefonu (Android i iPhone) za one trenutke iznimne dosade. 

Uživajte i u ostalim iznenađenjima koja smo pripremili za vas u specijalu Samo za žene! 

Komentiraj, znaš da želiš!