Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ovo je Top 10 razloga zašto bi trebali zaigrati novi PES 2020

None Foto: Konami

Novi PES već se može pohvaliti nekim fantastičnim recenzijama, a za vas izdvajamo najbolje odlike posljednjeg nastavka kultnog serijala nogometnih simulacija.

Pro Evolution Soccer nekoć je bio apsolutni kralj nogometnih igara i makar mu FIFA posljednjih godina pruža puno kvalitetniji otpor, i dalje se radi o serijalu koji se može pohvaliti povećom bazom odanih obožavatelja.

Tako se i najnovija Konamijeva igra, eFootball PES 2020, već sada može pohvaliti fantastičnim recenzijama i nemalom bazom igrača, iako ne možemo reći da smo u potpunosti oduševljeni ocjenama dinamovaca koje su u najmanju ruku diskutabilne.

Najpoznatiji hrvatski stručnjak za nogometne igre, Osječanin Ivan Rado, poznatiji kao youtuber Malajski Tapir, ovih je dana popisao deset glavnih razloga zašto trebate zaigrati najnoviji PES, svaki od kojih možete saznati u videu iznad.

Glavni konkurent novog PES-a stiže na računala i konzole 24. rujna, a prvi regionalni FIFA 20 turnir održat će se već ovog mjeseca u sklopu Esports prvenstva Hrvatske.

Komentari (18)
  • Ne kupujem PES iz cistog razloga jer igram FIFU obicno u 4 igraca, kad dode ekipa. Obicno dode ekipa koja nije igrala FIFU neko vrijeme, a vec nakon 1. tekme se sve poslozi i moze se igrati dosta zabavno, ima golova, preokreta, svega. Dok PES u 4 igraca ... Neki od prijatelja uopce nemaju PS4 tako da niti ne vjezbaju igranje, PES je puno tezi za igranje te ako ga prvi puta igras ili nakon duze stanke, treba dosta vremena da se naviknes, tekme zavrsavaju sa 0:0, 1:0 jer je dosta tesko zabiti gol, tj. moras znati igrati. To je jedini razlog iz kojeg uzimam FIFU, puno lakse se ljudi naviknu i bude zabavno igrati, nije toliko realna simulacija kao PES koji se trudi biti sto realniji, a ne sto zabavniji.

    17. 9. 2019,   14:51
  • nema šanse da to kupim dok svaki hrvatski igrač,, bilo uvežen ili se rukova sa hrvatom u 25 koljenu, nema ocjenu 99

    17. 9. 2019,   14:08
  • A neš ti stručnjaka, youtuber..... Pre je.ena grafika... Svatko ko igra će to reći..

    17. 9. 2019,   17:50