Obavijesti

Tech

Komentari 13

Paketi s TV-om, internetom i telefonom stoje od 189 kuna

Paketi s TV-om, internetom i telefonom stoje od 189 kuna
1

Iako klasični telefon sve više ljudi koristi samo kako bi otkrili gdje su ostavili mobitel, cijena paketa s njim može biti i niža nego bez

VIDEO

Ponude na internetu su informative, a kojeg operatera netko može odabrati ovisi i o tome kakvi su vodovi prema njegovu domu, upozoravaju iz tvrtke Kompare.

Na internetskim stranicama te tvrtke, koja uspoređuje ponude teleoperatera i osiguravatelja, zatražili smo ponude za internet, televiziju i telefon.

- Detaljnu provjeru za pojedinu adresu napravimo nakon razgovora s potrošačem. Nekome je važnija brzina interneta, a drugome broj TV kanala. Mi ćemo uvidom u baze više teleoperatera provjeriti koga mogu odabrati kako bi imali najbrži internet - kažu u Kompareu i dodaju da najpovoljnija ponuda na stranici nekog teleoperatera možda neće odgovarati nekoj lokaciji pa će internet biti sporiji zbog signala za televizijske programe.

Kod većine teleoperatera jeftinije je uzeti paket uz ugovor na dvije godine. Obično se ne plaća ni naknada za aktivaciju usluge ili je simbolična.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Optima telekom ima pakete bez ugovorne obveze, no možda nisu svugdje dostupni. Dvije najjeftinije opcije pronašli smo na internetskim stranicama teleoperatera, Optime i B.neta. Iz Kompare kažu da ih nisu ponudili jer ih ne možemo priključiti na zadanoj adresi u Bjelovaru. Iako mnogi više ne koriste fiksnu telefonsku liniju, paketi s njom su neznatno skuplji nego bez. Kod Iskona je razlika pet kuna. U Hrvatskom telekomu trio paket je čak 50 kuna jeftiniji nego duo paket bez telefona, ako ga ugovori korisnik koji je stariji od 55 godina.

Optima - akcija

Brzina interneta je najmanje 2,8 Mbps, a može biti do 16 Mbps. Neograničeno se može razgovarati s fiksnim mrežama kod nas i nema naknade za uspostavu poziva.

100 programa 189 kuna

B.net - nema svugdje

Osim neograničenih razgovora s fiksnim nacionalnim mrežama, može se besplatno zvati i na mobitele A1 i Tomato korisnika. Brzine interneta su od 49 Mbps. TV ima snimalicu.

90 programa 219 kuna

Iskon - brži internet

Brzina interneta može biti između 70 i 100 Mbps, no to ovisi o vodovima prema zgradi i u zgradi. Besplatno se može zvati fiksne mreže u Hrvatskoj, a ne plaća se uspostava poziva.

55 programa 225 kuna

A1 - besplatni pozivi

Besplatni su telefonski razgovori s fiksnim mrežama te A1 korisnicima mobitela. Brzina interneta može biti između 49 i 70 Mbps. Usluga nije dostupna na adresi stana u Bjelovaru.

90 programa 239 kuna

HT - za starije od 55

Brzina interneta je do 20 Mbps. Telefonski razgovori su neograničeni prema fiksnim linijama. Tu tarifu mogu ugovoriti stariji od 55 godina. No nije dostupna na adresi stana u Bjelovaru.

92 programa 249 kuna

Optima - optika

Telefonski razgovor plaća se po minuti, po redovnoj tarifi, 0,28 kuna prema fiksnim i 1,76 prema mobilnim mrežama. Internet je neograničen, optički, a brzina je od 20 do 60 Mbps.

100 programa 285 kuna

A1 - najviše TV kanala

Neograničeni su telefonski razgovori prema fiksnim i mobilnim mrežama u Hrvatskoj, a ne plaća se ni naknada za uspostavu poziva. Brzine interneta su od 2,8 do 20 Mbps.

120 programa 299 kuna

HT - brzi internet

Brzine interneta mogu biti do 100 Mbps. Može se neograničeno razgovarati s fiksnim linijama u Hrvatskoj, a s mobilnim 1000 minuta. Nema naknade za uspostavu poziva.

92 programa 319 kuna

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija