Obavijesti

Tech

Komentari 57

Pogledajte zašto je LG V10 jedan od top foto mobitela

Pogledajte zašto je LG V10 jedan od top foto mobitela
1

Odlične kamere i manualne kontrole čine LG V10 jednim od najboljih telefona za foto i video amatere, a tu je i niz praktičnih detalja poput uvijek aktivnog dodatnog ekrana

VIDEO

LG V10 glavni je predstavnik nove linije telefona korejskog proizvođača, a radi se o odličnom i prilično velikom mobitelu s jednom od najmoćnijih i najsvestranijih kamera. 

Upravo je to i jedan od glavnih razloga zašto biste trebali V10 uzeti u uski odabir novog telefona, ako ste sada u procesu promjene uređaja. Istina, na sajmu u Barceloni smo vidjeli LG G5 i Samsungov Galaxy S7, no njih ćemo još malo pričekati.

 
Pet razloga zašto je LG V10 odličan telefon

LG V10 je oduševio mogućnostima svoje kamere

Posted by 24sata Tech on Sunday, February 28, 2016

LG V10 dolazi s odličnim 5,7-inčnim ekranom na kojem ćete lakoćom uživati u igrama i multimediji. No, iznad njega nalazi se maleni 2,1-inčni ekran koji je pun korisnih opcija. Tako ćete ovdje stalno vidjeti notifikacije, sat i vrijeme, lako pristupiti vašim omiljenim aplikacijama, ali i isključiti/uključiti Wi-Fi ili puno brže doći do svjetiljke i to sve dok je isključen glavni ekran telefona. 
Njegov glavni fotoaparat snima fotografije od 16 megapiksela, a uz f/1.8 otvor blende i optičku stabilizaciju slike odličan je u raznim uvjetima. Nudi i potpuno manualne kontrole i snimanje u RAW formatu. Ekspozciju možete postaviti najviše na 30 sekundi, a uz dobro podešen ISO mračne fotografije mogu se pretvoriti gotovo u dnevne.

No, ono po čemu se V10 stvarno razlikuje od konkurencije su manualne kontrole kod snimanja videa. Dok snimate video moći ćete manipulirati svim detaljima slike i stvoriti uistinu spektakularne snimke. 

Na njegovoj prednjoj strani nalaze se dvije selfie kamere od 5 megapiksela. Možda ćete se pitati zašto, no nakon nekoliko fotografija brzo ćete uvidjeti prednosti ovakvog fotografiranja. Dok neki konkurenti od vas traže da zakrenete telefon kako bi snimili širokokutni selfie i uhvatili sve prijatelje, ovdje samo pritiskom na gumb aktivirate obje kamere i konačni efekt je puno šira fotografija. 

Dodatna opcija zbog koje je kamera na V10 još bolja je lakše dijeljenje fotografija. Naime, na ekranu se nalazi tipka koja otvara izbornik za dijeljenje fotografija na više mreža, tako da ona može na Facebooku biti doslovno u dva klika te ne morate izlaziti iz kamere, ulaziti u galeriju, tražiti fotografiju pa potom dijeliti istu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Otkrijte koliko je često vaše prezime u Hrvatskoj i svijetu
IMPRESIVNA STRANICA

Otkrijte koliko je često vaše prezime u Hrvatskoj i svijetu

Najčešće prezime na svijetu, Wang, dolazi iz Kine, a nosi ga čak 76 milijuna ljudi. Kako bi provjerili na kojem se mjestu nalazi vaše prezime pomoći će vam ove stranice

Uz ovaj maleni gadget imat ćete puno brži Wi-Fi u stanu
VIDEO

Uz ovaj maleni gadget imat ćete puno brži Wi-Fi u stanu

Rijetki su oni koji imaju idealnu situaciju s Wi-Fi signalom i u gotovo cijeloj kući jednako dobar signal. Pojačivači bežičnog signala mogu pomoći u tome da popravite kvalitetu Wi-Fi
U dirljivom videu za Dan žena Google slavi žene budućnosti
POGLED U BUDUĆNOST

U dirljivom videu za Dan žena Google slavi žene budućnosti

Kako bi obilježili Dan žena, Google je više od 300 žena pitao o njihovim željama i snovima. U sjajnom videu tako govore o plesu, davanju glasa onima koji ne mogu pričati...