Obavijesti

Tech

Komentari 10

Pokemone lovite u snu: Nova igra pomoći će da bolje spavate

Pokemone lovite u snu: Nova igra pomoći će da bolje spavate
3

Nintendo je otkrio gomilu Pokemon novosti, uključujući igru za spavalice te novi nastavak Detective Pikachu serijala. Pokemon Sleep trebao bi za san napraviti ono što je Pokemon Go napravio za hodanje 2016.

VIDEO

Posljednji Nintendo Direct prošao je u znaku Pokemona, a Japanci su sinoć najavili čak četiri nove videoigre o popularnim džepnim čudovištima.

Pogledajte video

Vjerojatno najbizarnija od njih jest Pokemon Sleep, igra koju Nintendo opisuje kao evoluciju Pokemon Go fenomena koji je 2016. zarazio gotovo cijeli svijet. Radi se o još jednom naslovu američkog studija Niantic Labs, no umjesto da od vas traži da se krećete, nagrađivat će zdravi san. Što to točno znači još nije jasno, no Nintendo je potvrdio kako će uz samu igru za Android i iOS mobitele i tablete prodavati i pametnu narukvicu Pokemon GO Plus +. Ona će nuditi sve funkcionalnosti originalnog Pokemon GO Plus uređaja te također podržavati i Pokemon Sleep, tj. pratiti vaš san i temeljem njega krojiti gameplay. Pokemon Sleep moći ćete igrati i bez tog dodatka, a igra stiže na Google Play Store i Apple App Store sljedeće godine.

Nintendo je sinoć najavio i Pokemon HOME, još jednu mobilnu aplikaciju koja će poklonicima serijala omogućiti upravljanje njihovim kolekcijama džepnih čudovišta diljem cijele moderne franšize. Ovaj gaming servis također stiže na Android i iOS uređaje 2020. te će podržavati sve Pokemon igre za 3DS i Switch konzole, kao i mobitele.

Ohrabrena planetarnim uspjehom kino hita Pokemon Detektiv Pikachu, japanska tvrtka također je obećala nastavak originalne Detective Pikachu igre za 3DS iz 2016. Jedino što je osim toga otkriveno o nadolazećem naslovu jest da će zaključiti priču iz prethodne avanture i debitirati kao ekskluziva za Switch. Strani mediji već nagađaju kako bi Nintendo mogao angažirati Ryana Reynoldsa i tražiti ga da reprizira svoju ulogu Pikachua iz proljetnog blockbustera koji je nadmašio sva očekivanja kritike te zaključno s prošlim vikendom zaradio 350 milijuna američkih dolara na kino blagajnama diljem svijeta, prema procjenama nekoliko servisa.

Što se ovogodišnjih planova za Pokemon serijal tiče, japanski gigant DeNA kroz nekoliko mjeseci izdaje Pokemon Masters, mobilnu igru usredotočenu na bitke između trenera. S Dalekog istoka stiglo je i obećanje da više informacija o ovom besplatnom naslovu stiže već u lipnju.

Pokretanje videa...

Lista top 8 najigranijih videoigara 04:56
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....