Obavijesti

Tech

Komentari 5

Poslastica za prave fanove: Pretvorite iPhone u Batmobile

Poslastica za prave fanove: Pretvorite iPhone u Batmobile
2

iPhone može svašta, a ako ga obučete u ovu masku koja, namijenjenu ljubiteljima viteza tame, može svijetliti i emitirati bat-signal. Pa neka ga netko pokuša ukrasti!

VIDEO

Što geekovski mozak poželi, to kineska tvornica snova ostvari, pa tako dvadesetak godina nakon što je harao Burtonovim Gothamom, legendarni Batmobile postaje dostupan svim stanovnicima iGalaksije 6 koji ako žele mogu čak i dozvati Batmana.

Kineski proizvođač igračaka, Toy People , predstavio je repliku Batmobilea u obliku maske za iPhone 6 . Da se ne radi o običnoj maski pokazuju i dodatne odlike poput LED lampica na farovima i  - ni manje ni više - projektora koji emitira bat-signal.

Dašak samog Batmana dolazi u obliku njegovog žutog pojasa koji se proteže preko zaslona i ‘home’ gumba. Za ovu igračku obožavatelji viteza tame će morati izdvojiti oko 50 dolara pa ako već ne stane u džep, barem nećete biti u strahu da će vam netko prčkati po samom mobitelu kada ga ostavite na stolu.

VIDEO

Iako je Batmobile kroz svoju višedesetljetnu filmsku, animiranu i stripovski karijeru doživio brojne dizajnerske inkarnacije, ovaj iz filmova Batman i Batman Returns Tima Burtona stekao je kultni status, a njegov dizajner Anton Furst za svoje je umjetničko vodstvo u filmu 1989. osvojio i Oscara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

A1 diže cijene od lipnja
za 6,9 posto

A1 diže cijene od lipnja

Povećanje naknada se odnosi na puni iznos mjesečnih naknada tarifa, paketa i opcija bez obračunatih popusta, a već ugovorene popuste korisnici i dalje nastavljaju koristiti

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle