Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pratila je upute s navigacije i automobilom završila u jezeru

None Foto: Pixabay

Vozačica Toyote Yaris završila je u jezeru Huron nakon što ju je usred maglovite noći navigacija odvezla na rampu kojom se brodovi spuštaju u jezero

Maglovita noć i upitne upute navigacijskog uređaja Kanađanku (23) su u četvrtak odvele ravno u jezero Huron. 

Djevojka se Toyotom vozila poluotokom Bruce koji nije dobro poznavala i nakon ponoći se izgubila te skrenula na strmu rampu za spuštanje brodova u more. Autom je završila u jezeru, no stigla je zgrabiti torbicu i otplivati 30-ak metara do obale. Nekoliko trenutaka kasnije automobil se ispunio vodom i potonuo.

Iz lokalne policije ipak kažu kako je ta rampa izgrađena tako da bi krivo skretanje bio velik šok za svakoga u kišnoj noći.  Za City News su rekli kako bi se u jednom trenu vozili cestom i odjednom skliznuli u vodu. 

Policija protiv vozačice neće podnijeti prijavu, a automobil su u petak izvukli iz vode. 

Komentari (63)
  • ".... te skrenula na strmu rampu za spuštanje brodova u MORE !?!?!? . Autom je završila u jezeru,... " ................. hahahaahaaaa e moj genijalac :)))

    17. 5. 2016,   09:02
  • 'Sad skrenite lijevo, nakon 200m produžite ravno do prvog zavoja, tada skrenite udesno. Udahnite duboko i začepite nos. Pljussss!!! Stigli ste na svoje odredište.

    17. 5. 2016,   08:39
  • zato rade na azuziranje mape I prodaju update a ljudi kupe navigaciju I misle to je to^^ jer mnogo puta nisu dobre ulice I putevi dok se na azuzira..ima kod nas jednosmjerna ulica oko 2 mjeseca sada i svi idu u nju jer navigacija im jos kaze da mogu..dobro da za sve manje vise ima azuziranje navigacije preko neta besplatno ako se malo potrudis ;)

    17. 5. 2016,   09:21