Obavijesti

Tech

Komentari 19

Pratite ova pravila za profilnu sliku uz koju ćete naći ljubav

Pratite ova pravila za profilnu sliku uz koju ćete naći ljubav
1

Profilna slika je ključ koji najviše govori o osobi koja stoji iza profila, a u Ted predavanju matematičarka Hanna Fry otkrila je znanstvene postavke koje stoje iza 3 pravila za dobru profilnu sliku

VIDEO

Put do ljubavne sreće danas često uključuje i šetnju virtualnim servisima za spajanje usamljenih srdaca ili jednostavno društvenim mrežama gdje je puno lakše započeti razgovor ili 'kliknuti' s nekim, a romansu nastaviti privatnim porukama.

Prvi korak je lakše napraviti online nego uživo, ali otegotna okolnost virtualnog očijukanja je što dojam o nekome stvaramo uglavnom temeljem slike i natipkanih riječi.

Upravo profilna slika je ključni element koji najviše govori o osobi koja stoji iza profila, a u zanimljivom Ted predavanju matematičarka Hanna Fry otkrila je znanstvene postavke koje stoje iza 3 osnovna pravila za dobru profilnu sliku na stranicama za pronalaženje srodnih duša. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dakle, profilna slika treba biti:

1. Ne predobra i besprijekorna

Ako vam je profilna slika 'ispeglana' u Photoshopu, slikana iz kuta iz kojeg najbolje izgledate to nije dobro iz dva razloga -prvo, odbit ćete potencijalne udvarače koji će na prvi pogled procijeniti da ste 'predobri' za njih i drugo, stvorit ćete prevelika očekivanja i riskirati da kod upoznavanja uživo ljudi budu razočarani što ne izgledate kao na fotografiji.

2. Ne loša

Naravno, za profilnu fotografiju neće postaviti neku na kojoj izgledate najgore moguće  - tako ćete odbiti potencijalne udvarače.

3. Bez osobnosti

Najbolja profilna fotografija reći će nešto o vama, pokazati zašto ste posebni - ako uživate u jedrenju, stavite fotografiju s jedrenja, ako ste poznati po zaraznom osmjehu - fotografija na kojoj se smijete će najviše reći o vama, iako to nije možda ona na kojoj najbolje izgledate.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina
SMZBOG LOŠE POTRAŽNJE

Tesla otpušta 300 radnika u pogonu kod Berlina

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izvijestio je da će otpustiti 300 radnika zaposlenih 'na određeno vrijeme' u pogonu kod Berlina, nakon najave otkaza širom svijeta zbog posustajanja potražnje i oštre cjenovne konkurencije
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle