Obavijesti

Tech

Komentari 69

Predstavili su Samsung Galaxy Note10: Dolazi u dvije veličine

Predstavili su Samsung Galaxy Note10: Dolazi u dvije veličine

Novi Galaxy Note10 premijerno je predstavljen večeras u New Yorku u 22 sata. Galaxy Note10 ima inovativnu tehnologiju, poboljšane mogućnosti i snažne značajke, kažu iz Samsunga...

VIDEO

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy Note10, novu seriju vrhunskih pametnih telefona koja spaja elegantan dizajn s moćnim značajkama performansi i produktivnosti, pri čemu korisnicima omogućuje da maksimalno iskoriste svaki trenutak.  

 - Od samog početka Note je sinonim za najbolju tehnologiju i značajke, a moderni korisnici su to prepoznali i koriste ga kako bi povećali svoju produktivnost i kreativnost. Bez obzira na to rješavaju li veliki projekt za posao, snimaju ili uređuju videozapise ili igraju omiljene igre, svaki element Galaxy Note10 pametnog telefona dizajniran je na način da pruži više, brže i bolje - istaknuo je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Prije službenog predstavljanja, procurili su i promotivni materijali

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Galaxy Note korisnici ne cijene samo njegov sofisticiran izgled, već i iskustvo koje nudi tijekom korištenja. Svaki je element Galaxy Note10 uređaja dizajniran na način da se korisnici mogu u potpunosti posvetiti svojim idejama, projektima i sadržajima. Galaxy Note prvi je put dostupan u dvije veličine pa korisnici mogu odabrati onu koja im bolje odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note10+ i Galaxy Note10+ 5G imaju najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni Cinematic Infinity zaslon.

Zaslon Note10 uređaja najbolji je Samsungov zaslon od ruba do ruba, osmišljen kako bi korisnici nesmetano uronili u omiljene TV serije, filmove i igre te imali besprijekoran doživljaj gledanja i stvaranja sadržaja. Osim toga, Cinematic Infinity zaslon od ruba do ruba gotovo da je bez okvira, dok je unutarnji zaslon za prednju kameru malen i centriran kako bi osigurao vrhunski dizajn. Ovaj nagrađivani Dynamic AMOLED zaslon s HDR10+ certifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova donosi svjetlije fotografije i videozapise nego kod ostalih Note uređaja, a odlikuje se širokim rasponom boja. Zaslon Galaxy Note10 uređaja potvrdio je i UL zbog njegove 98% ujednačenosti boja i svjetline te prozirnosti otvora kamere od čak 92%. Također, za ugodnije gledanje značajka Eye Comfort smanjuje plavu svjetlost bez utjecaja na kvalitetu boje.

Produktivnost uređaja koja pruža najbolje od svakog trenutka

Galaxy Note10 ima inovativnu tehnologiju, poboljšane mogućnosti i snažne značajke, koji su spojeni kako bi korisnicima pružili maksimalnu slobodu i produktivnost u radu. Također, ovaj pametni telefon donosi i brojne prednosti S Pen olovke pa korisnici uoči sastanka mogu dovršiti bitne aktivnosti - pretvoriti bilješke s papira u digitalni tekst, prilagoditi njihovu veličinu i promijeniti format dokumenta, primjerice, u Microsoft Word. Osim toga, korisnici sada mogu prilagoditi bilješke mijenjajući boju te smanjujući i povećavajući količinu teksta.

Galaxy Note10 uređaj dolazi s unaprijeđenom S Pen olovkom i temelji se na Bluetooth tehnologiji. Za razliku od Galaxy Note9 uređaja, redizajnirana S Pen olovka s funkcijom pokreta S Pen Air korisnicima daje mogućnost prilagodbe, tako da mogu igrati videoigre ili koristiti omiljene aplikacije pomoću gesta, odnosno na način koji im je najprirodniji.

Galaxy Note10 dolazi s proširenim mogućnostima Samsung DeX-a, što korisnicima znatno olakšava rad. Putem jednostavne USB veze, korisnici mogu upravljati datotekama te koristiti mobilne aplikacije pomoću miša i tipkovnice, pri čemu podatke na uređaju čuva sigurnosna platforma Samsung Knox. Uz navedeno, uz Galaxy Note10 korisnici se jednim klikom mogu izravno povezati sa svojim Windows 10 računalom. Tako mogu nesmetano pogledati obavijesti, primati i slati poruke te pregledavati fotografije bez upotrebe pametnog telefona.

Profesionalne fotografije na dohvat ruke

Galaxy Note10 sadrži najsuvremenije alate za snimanje zadivljujućih videozapisa i fotografija te, zahvaljujući kombinaciji napredne tehnologije za obradu slika i softvera, podiže mobilne videozapise i fotografije na novu razinu. Galaxy Note10 omogućuje korisnicima snimanje profesionalnih videozapisa koji izgledaju i zvuče nevjerojatno i to bez korištenja dodatne opreme. Uz značajku Video Live Focus, korisnici će se lako usredotočiti na objekt koji fotografiraju, dok značajka Zoom-in Mic pojačava i izolira željene zvukove. Nova i poboljšana značajka Super Steady stabilizira i olakšava snimanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle