Obavijesti

Tech

Komentari 0

Predstavljen je žiri za SoMo Borac 2019. i otvorene prijave!

Predstavljen je žiri za SoMo Borac 2019. i otvorene prijave!
1

I ove ćemo godine na Weekend Media Festivalu u Rovinju od 19. do 22 rujna otkriti tko je imao najbolje digitalne kampanje u devet kategorija.

VIDEO

SoMo Borac se dodjeljuje sedmu godinu zaredom, a do sada je sveukupno imao 765 prijava, 124 podijeljene statute, 54 pobjednika, 122 člana žirija i oko 2300 posjetitelja dodjele. Nagrada je to koja daje veliko priznanje i onima u prvim redovima kroz kategoriju CM godine, ali i uz čiju ćete SoMoRitanac kategoriju sigurno pustiti suzu ili dvije.

Ove godine novosti ima u kategorijama. Tako je ona koju smo poznavali pod imenom Viralni blockbuster zamijenjena novom - kategorijom One-Hit Wonder! U njoj se nagrađuje jedan jedini post koji je izazvao lavinu reakcija, komentara, dijeljenja i koji je samim time postigao veliki uspjeh. Ni druge kategorije nisu ništa manje zanimljive, a možete ih pogledati na poveznici, gdje se nalaze i radovi svih dodadašnjih finalista i pobjednika.


Tko je u žiriju?

I ove godine odluku o najboljima donijet će stručnjaci za digitalni marketing iz najboljih agencija cijele regije. To su:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Željka Vuger (404, Hrvatska), Matej Špoler (Infinum, Hrvatska), Ivan Kovačević (Bruketa&Žinić&Grey, Hrvatska), Boris Ličina Borja (BBDO Zagreb, Hrvatska), Tomislav Bader (Švicarska, Hrvatska), Mario Mikić (Human, Hrvatska), Ana Marija Malić (Degordian, Hrvatska), Sašo Dimitrievski (Pristop, Slovenija), Matjaž Germ (Agencija 101, Slovenija), Luka Bajs (Grey Ljubljana, Slovenija), Danijel Tepšić (Mania marketing, Bosna i Hercegovina), Vanja Partalo (Aquarius, Bosna i Hercegovina), Damjan Dano (Glitch Agency, Sjeverna Makedonija), Žarko Dimitrioski (Eden na Eden, Sjeverna Makedonija), Voljena Daničić (Direct Media, Srbija), Marija Obrenović (Communis, Srbija), Milena Maksić (Ovation BBDO, Srbija), Zdravko Kevrešan (Drive, Srbija), Iva Mitrović (Fullhouse Ogilvy, Srbija), Aleksandra Bošković (Bild Studio, Crna Gora).

SoMo Borac se dodjeljuje na Weekendu u Rovinju, koji posjeti više od 4 tisuće ljudi. A pravo vrijeme za početak pripreme prijava je upravo sada. Za dobre video prijave potrebne su pripreme, storyboardovi, prikupljanje rezultata i ideja kako ćete svoj rad prezentirati žiriju. Dobro je na www.somoborac.com pogledati kako su to učinili finalisti i pobjednici iz prošlih godina te pročitati što sugeriraju članovi žirija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Smeće sa svemirske postaje mu proletjelo kroz krov: 'Kakve su šanse da izazove toliku štetu'
TREBALO IZGORJETI U ATMOSFERI

Smeće sa svemirske postaje mu proletjelo kroz krov: 'Kakve su šanse da izazove toliku štetu'

Muškarcu iz Floride svemirsko smeće teško 2 kilograma je velikom snagom proletjelo kroz krov kuće: 'Zahvalan sam što nitko nije ozlijeđen'

Lana Žaja: Već razgovaramo o pravima robota, a još nismo riješili ravnopravnost spolova
UMJETNA INTELIGENCIJA U ŠKOLI

Lana Žaja: Već razgovaramo o pravima robota, a još nismo riješili ravnopravnost spolova

Doktorica informacijskih znanosti Lana Žaja objavila je knjigu "Povijest umjetne inteligencije". Razgovarali smo s njom o ženama u STEM-u i primjeni umjetne inteligencije u obrazovanju
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...