Obavijesti

Tech

Komentari 39

Prevara: 'Ne postoje kuponi od 1000 kn, ne otvarajte taj link!'

Prevara: 'Ne postoje kuponi od 1000 kn, ne otvarajte taj link!'
1

Eksplodiralo na društvenim mrežama i aplikacijama: Trgovački lanci tvrde kako ne postoje besplatni kuponi te savjetuju građane da ne nasjedaju jer je riječ o lažnim kuponima

VIDEO

Na društvenim mrežama posljednjih dana brzinom munje se šire linkovi sa stranice pernameg.com s besplatnim kuponima u vrijednosti od 1000 kuna trgovačkih lanaca Konzuma, Lidla, Bipe i Croatie Airlinesa povodom njihovih godišnjica. No, u srijedu su se spomenute trgovine oglasile na svojim službenim Facebook stranicama kako bi upozorile građane da na kupone ne nasjedaju jer su oni lažni.

– Dragi kupci, informacija o kuponu za nagradnu igru koja se pojavila na društvenim mrežama (Facebook, Twitter) i aplikacijama za komunikaciju (WhatsApp) nije organizirana od strane Konzuma. Savjetujemo vam da ne otvarate navedenu poveznicu – priopćili su iz Konzuma. 

Iz Lidla su također upozorili građane da linkove s kuponima ne otvaraju.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dragi fanovi, zaprimili smo velik broj vaših upita u vezi s kuponima koji se "dijele" preko društvenih mreža. Želimo vas informirati da se radi o lažnim kuponima pa vas stoga molimo da ne nasjedate na prijevare! Još jednom, svi kuponi za osvajanje do 1.000 kn u našim trgovinama - lažni su. Sve naše pogodnosti uvijek možete pronaći na našem službenom Facebooku, u našim trgovinama te na našim službenim stranicama: http://www.lidl.hr/hr/index.htm. Savjetujemo vam da i sada i ubuduće uopće ne otvarate sumnjive poveznice poput navedenih koje su se počele jutros pojavljivati - oglasili su se iz Lidla. 

I iz Bipe su priopćili kako s kuponima nemaju veze. 

- Dragi naši, primijetili smo da internetom kruže kuponi za osvajanje do 1.000 kn. Istina je da slavimo 10 godina, ali NE DIJELIMO KUPONE putem interneta. Sve pogodnosti pronađite u našim poslovnicama i na našim službenim stranicama: www.bipa.hr i Facebook BIPA Hrvatska. Žalimo zbog eventualnih poteškoća, ali nismo objavili Facebook post kojim se natječaj oglašava, niti smo povezani s navedenom web stranicom - oglasili su se iz Bipe.  

Iz Croatie Airlines istaknuli su kako uopće obljetnicu ni ne obilježavaju. 

- Nastavno na niz pitanja koja smo zaprimili, obavještavamo vas da Croatia Airlines NE obilježava obljetnicu i trenutno NE dijeli nagradne karte preko Facebooka. Nismo objavili Facebook post kojim se natječaj oglašava, niti smo povezani s web stranicom iz posta - napisali su na svojoj Facebook stranici iz Croatia Airlines. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle