Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Problemi sa surfanjem na A1: 'Bili smo pod DDoS napadom'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Za vrijeme trajanja poteškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga, poručuju iz A1 i dodaju da su većim dijelom sve teškoće riješili za manje od sat vremena

Brojni korisnici A1 mreže imali su velikih problema s pristupanjem sadržajima na webu i surfanjem u petak poslijepodne, a kako doznajemo iz A1, uzrok teškoćama nije bio kvar već DDoS napad s više računala. 

- Štitili smo naše korisnike od napada, a uslijed toga je došlo do otežanog korištenja web usluga - rekli su večeras iz A1. 

Navode da su teškoće na mreži zamijetili oko 17.35 sati, a brzom intervencijom, promet su većim dijelom uspostavili za manje od sata. 

- Za vrijeme trajanja poteškoća niti u jednom trenutku nije bilo prekida ostalih telekomunikacijskih usluga. Iskreno se ispričavamo svim našim korisnicima koji su imali poteškoća u korištenju naših usluga - rekli su iz A1.

 

Komentari (50)
  • Evo, piše u SD: starici od sedamdesetak godina, s dijagnosticiranom Alzheimerovom bolešću u 3 mjeseca uvalili 3 pretplate za mobitel. Kad je sin otišao otkazati (bez penala), otkantali ga. Da su jedini na svijetu, nikad!!! Radije goluba pismonošu...

    4. 10. 2019,   21:01
  • zar je mogiće da su im DNS serveri tako loše zaštichenida ih sjebe običan DDoS, smiješno i neuvjerljivo.

    4. 10. 2019,   20:47
  • Dobro da su nas zastitili 😂

    4. 10. 2019,   22:08