Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Procurio' im Galaxy: Telefon tek stiže, reklama se već 'vrti'

None Foto: Screenshot/youtube

Samsungov Galaxy S10 prilično je otvorena priča zahvaljujući curenju podataka, a sada je i sama korejska kompanija uoči lansiranja telefona prikazala reklamu koja ga potpuno razotkriva

Samsung će u srijedu službeno predstaviti novi Galaxy S10, ali o njemu se gotovo sve već zna. Ako je bilo i nekih nedoumica oko izgleda telefona, sada su ih sami potpuno uklonili i dodali još detalja. 

Na norveškoj televiziji TV2 emitirali su reklamu za novi telefon i Galaxy Buds bežične slušalice, a cijela reklama odmah je osvanula na YouTubeu. 

Nije poznato je li za ovo kriv netko na televiziji ili u Samsungu, ali oglas od 30 sekundi potvrdio je već najavljivane značajke, poput prednje kamere, bežičnog punjenja drugih gadgeta, ultrazvučnog senzora otiska prsta, trostruke stražnje kamere... Slušalice Galaxy Buds možemo vidjeti pri kraju reklame, a njih također možemo puniti prislanjanjem uz telefon.

SVE SE VEĆ ZNA Opet nisu sačuvali tajnu: Nove fotke razotkrile su Galaxy S10

Kako se o telefonu zna skoro sve, u srijedu bi pak trebali doznati kad telefon možemo očekivati u Hrvatskoj i po kojoj cijeni.  

Komentari (6)
  • Platiš iljadu ojra i samo je tvoj. OŠ na fejsbuk ili jutub,samo biras prstom . To nema niđe!

    19. 2. 2019,   21:55
  • Nećeš biti ljakse sa starom devetkom ili nedaj Bože osmicom

    20. 2. 2019,   19:48
  • Sutra u t coma je na prodaji vec.sutra ce se znati cijena.

    20. 2. 2019,   09:51