Obavijesti

Tech

Komentari 7

Profesionalci se na finalu A1 Adria lige bore za 24.000 eura

Profesionalci se na finalu A1 Adria lige bore za 24.000 eura
4

Druga sezona natjecanja srušila je rekorde. U online kvalifikacijama A1 Adria lige nastupilo je gotovo 1300 igrača iz regije, koji su u lovu na finalni turnir odigrali više od 2000 mečeva

VIDEO

Na velikom finalu druge sezone najvećeg regionalnog esport natjecanja od petka do nedjelje profesionalni gameri borit će se za ukupni nagradni fond od 24.000 eura. 

Velika završnica A1 Adria League powered by ESL na Reboot InfoGameru okupit će najbolje timove koji će se obračunati u igrama Counter-Strike: Global Offensive i League of Legends.

- Drago nam je što će po prvi puta pred velikim brojem gledatelja, bilo u dvorani ili preko streamova, svoje znanje demonstrirati i najbolji igrači u regiji u igrama na mobilnim uređajima - izjavila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska.

Naime, ove godine su se igrama na računalima pridružili  planetarno popularni mobile gaming naslovi – Hearthstone i Clash Royale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Druga sezona natjecanja srušila je rekorde. U online kvalifikacijama A1 Adria lige nastupilo je gotovo 1300 igrača iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije. U lovu na finale su odigrali više od dvije tisuće mečeva.

- Rast koji je zabilježila A1 Adria liga u odnosu na prošlu godine sjajan je pokazatelj kako profesionalno organizirana liga poput ove doprinosi kontinuirano većem broju timova i igrača u regiji, ali i podiže kvalitetu njihove igre - rekao je Martin Kadinov, ESL-ov menadžer za jugoistočnu Europu.

Svi posjetitelji velikog LAN finala A1 Adria lige moći će pratiti ukupno 20 mečeva u potpuno drugačijoj areni u odnosu na prošle godine.

U petak, 23. studenoga, sve posjetitelje A1 Adria League arene očekuje finale u mobilnim igrama. Za prestižnu titulu u Clash Royaleu borit će se SASA, TrueAlpha, Srbija i BrunoBlaze, dok će u Hearthstoneu snage odmjeriti PeraHS, Lavvek, Djuka93 i Vulee. Subota je rezervirana za spektakularni okršaj četiri najbolja Counter-Strike: Global Offensive tima – KlikTech, GamePub, Locastic i Valiance, koji će pokušati obraniti naslov. U nedjelju će sve oči biti uprte u najbolje League of Legends timove – Asus Rog Elite, Zagreb 360, x25 i prošlogodišnjeg prvaka, momčad KlikTecha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Evo kako usamljenost utječe na tijelo i psihu - nije bezazleno
JESTE LI USAMLJENI?

Evo kako usamljenost utječe na tijelo i psihu - nije bezazleno

Istraživanja pokazuju da, ako se netko osjeća usamljeno, njegovi bliski prijatelji i obitelj imaju 52 posto veću šansu da se i onu počnu osjećati usamljeno