Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rimac ima novog direktora, iz velike tvrtke stiže bivši vojnik

None Foto: Rimac automobili

Tim Richardson u Rimac automobile stiže iz BorgWarnera, gdje je bio odgovoran za njihov "Transmission Systems Business" u Europi kao potpredsjednik i generalni direktor

Tvrtka Rimac automobili objavila je kako su našli novog direktora proizvodnje (COO), a radi se o Timu Richardsonu za kojeg već navode da se preselio u Hrvatsku te donosi dugogodišnje iskustvo. 

U Rimac automobile stiže iz BorgWarnera, gdje je bio odgovoran za njihov "Transmission Systems Business" u Europi kao potpredsjednik i generalni direktor, vodeći uspješne inicijative za obnovu portfelja proizvoda i poboljšanje profitabilnosti, piše Poslovni.hr

Kako se ističe, njegovi rezultati pokazuju jake voditeljske vještine, dokazane kroz različite zadatke u okruženjima visokog pritiska, uključujući 12-godišnju službu britanskog vojnog časnika. 

- Naš tempo rasta donosi mnoge izazove. Tim je uspješan izvršni direktor u automobilskoj industriji s 20 godina iskustva u vođenju velikih operativnih organizacija. On nam se pridružuje u ključnom trenutku, kada se između ostalog trudimo strukturirati tvrtku - navodi Mate Rimac. Dodaje da je Richardsona iskustvo pripremilo za ove izazove i da će biti odličan dodatak. 

Sam Richardson u objavi kompanije kaže da je impresioniram energijom i spremnošću tima te da se divi tehnologiji koja se tu razvija. 

Komentari (46)
  • kakve proizvodnje?

    12. 2. 2019,   23:20
  • sreća nije neko od nasih ratnih generala ili specijalaca

    12. 2. 2019,   14:22
  • Tko zna,možda s ovim vojnikom razvije električni f16.

    12. 2. 2019,   17:35