Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rozi paketić - web servis za lakše 'one dane u mjesecu'

None Foto: Pink Parcel

Između PMS-a i početka ciklusa često nije lako preživjeti: sve zalihe slatkog su iscrpljene, a osjetljivost je na vrhuncu. Jedna web usluga nudi spas u zadnji čas.

Ako ste jedna od onih koje vole da ih se mazi i pazi 'onih dana u mjesecu', a u PMS-u ludite bez spasonosnog slatkiša u zadnji tren, Pink Parcel bi moglo biti rješenje za vas. 

Radi se o web usluzi po principu pretplate koja vam jednom kada unesete datume svojeg ciklusa osigurava početnu zalihu PMS potrepština točno na vrijeme, s naglaskom na fine i lijepe stvarčice. 

Da ne bude dosadno, svaki mjesec elegantno i praktično zapakirane stvarčice se mijenjaju, pa jedan paket može sadržavati čaj i lak za nokte,  a drugi čokoladice i kremu za lice. Paketi se sastavljaju proizvodima poznatih brandova, tako da je investicija višestruko isplativa.

Pink Parcel je za sada dostupan samo na području Velike Britanije po cijeni od 10 funti mjesečno s uključenom lokalnom dostavom u roku tri do pet dana, a osim njega u ponudi je i Teen Parcel, s asortimanom za djevojčice od 11 do 15 godina. 

Komentari (1)
  • Joj nemoj me zaj... Dani kao i svi drugi, baš se pazim i mazim, kao i svako jutro ustajem u 5.30 jurim na vlak, pa na tramvaj, pa pješači do posla. Iz ureda do wc-a i nazad po nekoliko puta, kao da te netko pita možeš li, ne šefe ne mogu imam PMS, poslovi će morati pričekati, taman nekoliko dana dok mi menga ne prođe. Popij dvije tablete protiv bolova i gas.

    12. 3. 2015,   15:11